Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Actiune privind falsificarea mierii

Mesajde kissi » 17 Mar 2013, 15:12

Cred ca in acest moment cand apar falsurile din industria laptelui si carnii ar fi oportun de organizat controale si in borcanele de miere de pe rafturile magazinelor. (cred ca ar aparea multe surprize)
Cineva ar trebui sa se sesizeze si sa inceapa controalele. S-a mai incercat odata, au aparut rezultate dar nu s-a intamplat nimic. Acum ar fi un moment prielnic.
kissi

Re: Actiune privind falsificarea mierii

Mesajde Victima » 17 Mar 2013, 19:13

Falsificarea mierii expusa spre vanzare in rafturile supermarketurilor din Romania a fost una din problemele ridicate la intalnirea din data de 06 martie 2013 cu reprezentantul MADR d-l ministru -secretar de stat BOTANOIU DANIEL,de catre reprezentantii Asociatiei Apicole "VALEA PRAHOVEI "Campina. La aceasta intalnire a participat si presedintele sindicatului AGROSTAR d-l STEFAN NICOLAE precum si alti conducatori din APIA Bucuresti si alte institutii de profil din jud. Prahova.
D-l ministru a promis ca va dispune masuri de intensificare a controalelor pe aceasta linie !!!
Victima

Mesajde Dragos2006 » 17 Mar 2013, 19:59

Deja se desfasoara controale dar laboratoarele din Romania nu pot depista falsurile reusite . Vor gasi vinovati cativa pinguini care vand bors in piata iar marii moguli raman neafectati.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde pngflorin » 17 Mar 2013, 20:37

Toate aceste controale se vor realiza doar pt imaginea guvernului actual , ca de alt fel orice control in Romania.Nu intereseaza distrugerea falsificarii ci doar obtinerea de pct electoral.... :twisted: :mrgreen:
pngflorin

Mesajde Albinel » 17 Mar 2013, 21:16

total de acord cu aceste actiunii ..prea mult "bors" se vinde in tara asta cu eticheta de miere....de aici se trage si faptul ca mierea de miere ..nu poate fi vanduta la pret real..asa ne trebuie daca nu luam atitudine..
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE