Dragos2006 scrie:Inca esti tanar plin de entuziasm si speranta , dupa un timp vei intelege cat de mic si neinsemnat esti . Cartile se fac in alta parte , noi ne multumim cu ceva firmituri. Ai vazut pe cineva sa se imbogateasca din munca cinstita ?![]()
![]()
State scrie:.Oamenii care s-au imbogatit peste noapte din munca cinstita nu am vazut dar oameni care s-au imbogatit din munca cinstita da. Sunt si printre noi...
ovidiu_78 scrie:dar acuma trebuie sa iasa linia intai,ei sunt cei care ar trebui sa vb la televiziune,iar daca vor tacea,vor venii si altii in locul lor care vor zice ce vor sa auda cei de la conducere si apoi....![]()
State scrie:gigibecalul scrie:O idee foarte tare!
Care necesita suportul mai multor apicultori. Fara ei nu se poate face nimic.
Chestia este ca trebuie sa apara argumentele. Acestea vin din partea voastra si fac parte din experienta acumulata in timp. Nimeni nu se poate apuca sa vorbeasca despre "minunile" profului fara o baza solida de contra-argumente. In cazul impozitarii la fel.
Este un subiect delicat si trebuie format profesional , dar de asta se ocupa altcineva. Important e sa vreti.
cristi_vidican scrie:mirel scrie:si asa arata monstrele anuale de mierea de salcam de pe raftul camarei mele .... nu i nici o diferenta.....
Nu vreau să fiu cârcotaș, dar mi-e greu să cred că mierea de salcâm a rămas așa din 2008 încoace (adica nu s-a cristalizat).
Partea bună e că, ușor-ușor, cumpărătorul devine tot mai educat. Un prieten a făcut un lucru simplu: a pus pe borcane noi etichete personalizate. Simpla eticheta i-a adus mulți clienți.
Încă ceva ... Când a scăzut prețul (ca să vândă mai mult odată) a pierdut unii clienți de top pt că a devenit suspect de fals.
Mai e ceva bun: a crescut consumul de miere pe cap de locuitor.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori