Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Un Sfat???

Mesajde cojo » 08 Apr 2013, 22:59

As vrea un sfat...in primul rand imi place foarte mult apicultura,in al doilea rand as vrea sa aflu cat de rentabil e sa fii apicultor sau mai bine zis de la cati stupi in sus e rentabil,daca poti beneficia de vreo subventie?bunicul meu are in jur de vreo 40 de stupi dar deocamdata nu a vandut mierea la piata sau la vreo firma,daca stie careva unde se poate vinde si la ce pret?multumesc
cojo

Re: Un Sfat???

Mesajde ovidiu_78 » 08 Apr 2013, 23:07

Daca iti place intradevar apicultura,ai fi citit si tu macar o carte,sau macar pe aici pe forum,si nu ai fi pus asemenea intrebari,caci pe langa faptul ca s-au mai discutat despre asa ceva,nimeni care iubeste albina nu incepe cu gandul la bani

Totusi iti spun ca rentabil e de la 200-300 in sus,dar pana aici e lung tare drumul

Oricum eu iti urez bun venit pe forum :D ;)
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde Aurel1959 » 09 Apr 2013, 01:38

Salut Ovidiule!
I-ti dau perfecta dreptate, tocmai eram pe punctul de a-i da acelas raspuns ,dar ai facucto tu foarte bine.La fel am gindit si eu.
Bafta! Iar Cojo sa mai refelecteze.Bafta si lui!
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde murarudumitru » 09 Apr 2013, 01:58

Hai sa nu speriem incepatori sau mai bine zis viitori apicultori ,rentabil nui chiar de la 200 in sus ,poti sa ai si pina la o suta si traiesti destul de bine ,totul e sa sti sa te ocupi de ele parerea mea
murarudumitru

Mesajde stefanmadalin » 09 Apr 2013, 02:30

Intreaba-ti bunicul cum este.
Daca-s fi avut un bunic apicultor...langa el stateam.
stefanmadalin

Mesajde Aurel1959 » 09 Apr 2013, 02:43

murarudumitru scrie:Hai sa nu speriem incepatori sau mai bine zis viitori apicultori ,rentabil nui chiar de la 200 in sus ,poti sa ai si pina la o suta si traiesti destul de bine ,totul e sa sti sa te ocupi de ele parerea mea

Dumitre salutari!
Cine si cu ce la speriat? Ovidiu si-a dat o parere doar la numarul de stupi.Asta nu inseamna ca trebue sa faca obligatoriu 200.
Aurel1959

Mesajde murarudumitru » 09 Apr 2013, 02:55

Aurel1959 scrie:
murarudumitru scrie:Hai sa nu speriem incepatori sau mai bine zis viitori apicultori ,rentabil nui chiar de la 200 in sus ,poti sa ai si pina la o suta si traiesti destul de bine ,totul e sa sti sa te ocupi de ele parerea mea

Dumitre salutari!
Cine si cu ce la speriat? Ovidiu si-a dat o parere doar la numarul de stupi.Asta nu inseamna ca trebue sa faca obligatoriu 200.

Sa va zic ceva eu am facut multi apicultori,unu chiar a ajuns la 40 si am lucrat 5 ani la el iam scos pe an peste o tona de miere ,sunt bani oricum,deci nui musai peste 200,eu zic ca de la 50 ai venit vorbesc de zona mea ,acu fiecare cu parerea lui nu va suparati
murarudumitru

Mesajde Aurel1959 » 09 Apr 2013, 03:11

Nu-i nici o suparare.
Sanatate si numai bine!
Aurel1959

Mesajde cavaleriu » 09 Apr 2013, 23:22

sall.
daca vrei s vezi preturil si ai de vinzare mergi la anunturi apicole si iti faci o parere
bine ai venit printre noi
pentru inceput pune si tu la avatar macar localitatea sa ne facem si noi o idee
cit despre profit il poti intreba ce mai simplu pe bunicul tau sigur iti va spune realitatea
cit despre subventii se pot accesa dar tu momentan doar pe baza ca iti place apicultura fara sa stii practic nimic e cam greu
astai realitatea
ani buni si frumosi sa ai poate vei deveni in curind macar un apicultor de hobi
ca multi dintre noi de aici de pe forum ;) ;)
cojo si nu bate in retragere invata si mai vedem dupa
cavaleriu

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE