Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: puiet putin sau deloc in 20 septembrie 2013

Mesajde rihmond » 31 Oct 2013, 08:49

multumesc de raspuns nae :)
acum am inteles ai dreptate matca este italianca de unificat nici nu ma gindesc cu voia lui dumnezeu iese din iarna avind destula mincare.
rihmond

Mesajde rihmond » 31 Oct 2013, 19:58

astazi am introdus rama in stup, inainte de a ointroduce am scos puietul capacit nu am gasit nici un paduche varoua.
am deranjat albinele degeaba doamna a depus oua in alta rama,asa ca le las ca stiu ele mai bine ce au de facut,am pus doua rame decapacite cu 1kg miere so care in cuib.
rihmond

Mesajde gica.mosu » 03 Noi 2013, 17:19

gica.mosu scrie:
gica.mosu scrie:DAAAA -Si totosi,a inceput ponta pe 19 oct....dupa tratament cu V.F(augst-15) la un roi pe 6 rame am gasit botci SL(pe 17 sept) .....O MATCA TINARA!!!! am mai avut ceva (baieti in stupina) si rabdare ..siii+ doua proteice.... apoi oua :!: DECI am reusit - o matca tinara :shock: am renuntat la desfiintare( aveam 2 in stup de 16 rame cu DF+sita)...dupa care i-am pus o proteica +1 rama descapacita dupa DF si DOAMNE-AJUTA...MINTE MULTA :shock:
P.S-Am incercat ceva care ...a reusit avind in vedere si vremra si nr mic de trinori din stupina(aveam varianta de unificare)...SA-NA -TA-TEEE!!!!

Aceasta e doamnaaaa....Acum sa vedem ....Poate sunt oua nefecundate :shock: ..REZ dupa 10 zile !!!!!

Am primit tel de acasa....A umblat azi in stup un prieten si a gasit puiet capacit de albine....
P.S-Ac matca o voi iena si in functie de necesitati o folosesc-SPOR!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE