Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

sfat achizitionare regine 2015

Mesajde buya » 06 Oct 2014, 11:59

Buna ziua
As dori sa imi achizitionez in anul apicol 2015 cateva regine,nu am cumparat niciodata .eu sunt multumit de ce am in ograda dar ,as dori sa imi reinoiesc sangele :P cum s- ar spune.Precizez ca nu fac pastoral si tote reginele mele sunt din stupina proprie.
Vreau sa se intelega ca nu doresc sa fac reclama nimanui doar cer un sfat cunoscatorilor cu state vechi in apicultura.
cautand pe net am gasit un site (editat)
Sincer prezentarea e de nota zece.ma gandeam sa comand de acolo si numai.
Va rog daca ati achizitionat ceva regine de acolo de la respectivi.cum se comporta reginele respective?ceva pareri?

Va multumesc de intelegere si abia astept sfaturile voastre.
Cu respect.....
“Învaţă, dezvaţă, reînvaţă ! ”
“Lumea va fi condusa de oameni capabili sa invete, sa se dezvete si sa invete din nou.”

Alvin Toffler
buya

Re: sfat achizitionare regine 2015

Mesajde cristi_vidican » 06 Oct 2014, 12:14

Lasă tu saiturile, că pagină frumoasă toată lumea știe să facă, ba încă crescătorii adevărați n-au pagină, și dai și greu de ei.
Cel mai bine e să iei legătura cu cineva care e serios în apicultură și a luat ceva de calitate și te poate îndruma și pe tine.
Vezi că pe stuparitul-anunturi.com ai de unde alege, dacă vrei ceva.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE