Multumesc!
Momentan folosesc Varachet.
Inteleg ca impedimentul ar fi pretul si la un numar mare de familii se cauta tratamente mai ieftine dar care necesita alternarea lor an de an. Corect?
Multumesc!
proapis13 scrie:Adi,m-am referit strict la reclama facuta produsului;in max 30 de zile acarianul dispare 100%,ceea ce eu unul nu cred
Am scris la pag personala cum tratez cu ce si cind si ca nu repet anul asta cu ce am facut anul trecut
salve
Mircea_63 scrie:63% din 100=63
30% din 37= 11
7% din 26= 2
--------------------
total 76 din 100
proapis13 scrie:Mosule,aceleasi rezultate le aveai si daca tratai cu Aqua Quorellis din cate vad ca scrii![]()
salve
Mircea_63 scrie:63% din 100=63
30% din 37= 11
7% din 26= 2
--------------------
total 76 din 100
nae scrie:...nici carne moale (VF/Mav ).Mai entinematic de atat nu pot .VF= cand trebuie /cat trebuie /cum trebuie .
Bambucha scrie:nae scrie:...nici carne moale (VF/Mav ).Mai entinematic de atat nu pot .VF= cand trebuie /cat trebuie /cum trebuie .
Deocamdata! Acum 20 ani era varachet simplu fara F. Cum rezistenta acarianului creste de la an la an datorita selectiei ce o facem noi, ma tem ca in curand "carnea se va intari si va imbatrani" asa cum se intampla cu ICDA. Vor trebui solutii si alternative, altfel va fi bai!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 70 vizitatori