Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ME

Mesajde ves.lucian.zabrani » 23 Ian 2015, 01:16

Tizule , sa fii sanatos si la punga gros !!! Eu am 0743137992 !!! Ne putem auzi la telefon !!! Doara suntem aproape vecini !!! Ca si cu Florinelu !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Radoi Razvan » 23 Ian 2015, 01:45

Si uite asa incepem sa ne cunoastem intre noi. Mi se pare minunat ca un forum poate unii un grup de oameni indragostitide albine . Abia astept sa trec pe la fiecare si sa impartasim ideei si discutii constuctive ptr frumoasele noastre fetite.
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata , dar ingrijestere de suflet ca si cum ai muri maine.
Radoi Razvan

Mesajde mellis » 23 Ian 2015, 02:07

Pe Lucian si Florin ii tot citesc pe forum, ma bucur si eu sa ne cunoaștem.
Am găsit următoarele :
Clubul Apicultorilor Bănăţeni organizează trei ediţii ale Târgului Apicol, la Timişoara, în primele trei luni: una în perioada 22-25 ianuarie, una între 20-28 februarie, iar ultima între 1-8 martie
Sursa:
http://www.ziuadevest.ro/eveniment/5101 ... nului-2015
Pe când târgul apicol, apicola, din câte am văzut este
Arad 2015, prima editie, 28 februarie – 1 martie, Arad.
Targul apicol international de primavara Timisoara 2015, editia a V-a, 7-8 martie.
Sursa:
http://www.curademiere.ro/targuri-apicole-2015/
Poate ne vedem atunci daca nu mai repede.
Lucian, mulțumesc de nr telefon. Am sa sun intr-o zi daca ai timp de povesti apicole..
Am un ME cu albinele in catul de jos, poate ma îndrumi cum sa le conving sa urce :D .
Numai de bine...
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde FLORINELU » 24 Ian 2015, 06:12

mare jmecher Lucian Ves asta,se da bine pe langa timisoreni :lol: ,dar noi il primim in randurile noastre numai ca trebuie sa vina de acasa. :lol:
FLORINELU

Mesajde ves.lucian.zabrani » 24 Ian 2015, 06:16

Florinele , mi-e sod de tine !!! Dar ce sa fac, esti prietenul meu !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE