Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cules de intretinere - variante

Mesajde vasilefi » 27 Mai 2015, 08:49

trebuie sa aleg dintre doua variante unde sa tin stupii in perioada urmatoare

acum ii am undeva in zona Dedulesti Arges la salcam, primul pastoral, dar cum e aproape pe sfarsite fie ii las acolo sa mai culeaga paducel, maces, mana etc fie ii aduc pe vatra acasa unde au cules de intretinere mai slabut, ce flora spontana mai creste printre pomii fructiferi.
nu stiu cum ar fi sa-i mai las acolo, intr-o zona preponderent cu salcam
bineinteles ca pot verifica ulterior daca au cules dar poate stie cineva din practica sau chiar teorie la ce sa ma astept in situatia asta.
vasilefi

Re: Cules de intretinere - variante

Mesajde DoarEu » 27 Mai 2015, 10:01

Ii tii in zona care te avantajeaza cel mai mult.Daca nu ai ras tot la salcam si mai au si ei ceva prin cuiburi nu conteaza unde-i duci, cules de intretinere sa fie, cat de mic.Daca ii tii la salcam poti sa mai scoti si o mana/poliflora , asta daca au ce culege.Depinde de tine unde ii duci.
Sanatate!
DoarEu

Re: Cules de intretinere - variante

Mesajde vasilefi » 27 Mai 2015, 10:50

n-am decat sa incerc , la mine stiu ce e dar in zona de salcam fara floare de salcam nu stiu cum e dar o sa vad
vasilefi

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE