Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Licenta transport albine

Mesajde balasbebe » 26 Mai 2012, 21:24

Daca mi-as cumpara un camion cam ce autorizari ar trebui sa iau? Ma refer la aceea licenta privind tranportul animale vii. Practic albinele sunt insecte.
balasbebe

Re: Licenta transport albine

Mesajde popescu eugen » 20 Mai 2015, 20:37

balasbebe scrie:Daca mi-as cumpara un camion cam ce autorizari ar trebui sa iau? Ma refer la aceea licenta privind tranportul animale vii. Practic albinele sunt insecte.

Numai RAR iti poate spune.E cam cotoios.
popescu eugen

Mesajde baumann » 26 Mai 2015, 20:19

Am intrebat de la autoritati si iata raspunsul:
"In cazul in care autovechiculul cu care va transportati stupii de albine este astfel amenajat incat il face impropriu pentru transportul marfurilor,aceste transporturi se incadreaza in prevederile art 2 lit.g) din OUG.109/2005privind transporturile rutiere,aprobata cu modificari si completari prin Legeanr 102/2006 cu modificarile si completarile ulterioare si in consecinta pentru efectuarea acestora nu este necesara detinerea licentei de transport sau certificat de transport in cont propriu"
baumann

Mesajde bio » 28 Mai 2015, 22:28

balasbebe scrie:Daca mi-as cumpara un camion cam ce autorizari ar trebui sa iau? Ma refer la aceea licenta privind tranportul animale vii. Practic albinele sunt insecte.

.... nea Bebe lasa camionul pentru tineret .
Nu-ti da confortul actual pe stresul unui pastoral intensiv care este destul de stresant-.
.... mai ales acum cind nea' Ponta are grija de noi http://www.agerpres.ro/politica/2015/04/22/proiectul-de-lege-privind-pensiile-militare-de-stat-aprobat-de-executiv-16-34-50
bio

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE