Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Coltul colectionarului de miere!

Mesajde delorin I » 01 Iul 2015, 15:33

redoo scrie:Si inca una. Dupa salcam am mai extras o poliflora cu mana, presupun ca de stejar, pentru ca se simte un gust de...stejar. Initial a fost mai inchisa la culoare, nu chiar ca ce am extras la tei, dar in timp si-a schimbat culoarea, dar gustul a ramas...bestial :))

Hmm...cica sa nu ravnesti la mierea altuia! :lol: Frumos...si eu am ambitia de a face o colectie de miere...deocamdata cam greu....
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Re: Coltul colectionarului de miere!

Mesajde delorin I » 01 Iul 2015, 15:34

Facem un schimb? Vrei un mustar pe asa un borcan?:) :D Asta e sensul acestui colt...sa cultivam GUSTUL!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE