de State » 03 Iun 2017, 00:57
Pateam la fel. Am avut și o șansă să dau colțul, efectiv nu mai puteam respira. Cu timpul, m-am călit. Azi o înțepătură, mâine două și tot așa. Până azi, când de la simpla înțepătură in deget, m-am înroșit tot, mi-au ieșit blânde pe piept și pe mâini. Urechile vâjâiau ca sperietorile de ciori, inima bătea tare și State stătea cu telefonul in mana și se juca "mă iubeste-nu mă iubește". Nu știam dacă sa sun sau nu la salvare. Unde sunt acum oricum venea peste o ora, așa că n-am sunat. M-am intins, am băut apă rece și am așteptat să treacă. Ori viața, ori starea "de bine". Că tacâmul sa fie complet, m-au apucat mâncărimile. Cam intr-o ora mi-am revenit. Am băut și un ceai intre timp.
Cum treaba rămăsese neterminată, mi-am pus costumul și m-am întors la albine.
Am mai făcut un roi și poc! Alta intepatura! De data asta in glezna. Deja mă pregăteam de ritual, apa rece, tolănit, etc. Spre surprinderea mea n-am mai avut nimic, niciun simptom.
Acum când am terminat treaba pe ziua de azi, zic sa caut topicul cu niste recomandări de medicamente in caz de...Nu că n-aș avea pastile, dar le am in dubă, nu aici..
Ce trebuie să menționez este faptul că azi până la ora 18 nu mâncasem absolut nimic, doar două cafele. Să știi că asta contează foarte mult in cazul unor alergii la veninul de albina. Organismul reacționează diferit când ești obosit/surmenat/nehranit.
Grija mare și încearcă să înveți din greșelile altora. Te poate costa scump.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.