Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cum pot scapa de un roi de albine

Mesajde bogdan212604 » 24 Iun 2011, 22:11

M-ati putea ajuta cu un sfat si poate un nr de tel al unui apicultor care sa ma ajute sa scap de un roi de albine care si-a facut cuibul (si dupa numarul lor este unul mare) inntre caramizile casei. Tipul de zidarie permite si nu stiu cat de mult este extins in interior. Dar dupa afluenta sigur este unul mare. Sunt din Bucuresti, in sectorul 3, zona Mall Vitan.
Multumesc.
Bogdan
bogdan212604

Re: Cum pot scapa de un roi de albine

Mesajde alt stupar » 24 Iun 2011, 22:45

hei, baietii care acum incep apicultura, mai stati pe ganduri ?
Nu vrea niciunul o familie in plus ???
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Re: Cum pot scapa de un roi de albine

Mesajde MyBees » 24 Iun 2011, 23:41

Bogdan, daca pana luni nu gasesti pe nimeni ajung eu la tine. Pana atunci, te rog sa stai linistit, nu se poate intampla absolut nimic rau.
Acum un an eram exact in aceeasi situatie cu tine si din nestiinta am facut mari greseli. Poate luni te conving sa le adapostesti la tine in curte, dar intr-un loc mai potrivit.

emailul meu este mybees_ro@yahoo.com imi poti scrie daca ai rezolvat sau nu.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE