Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pretul unei familii de albine in aprilie2012

Mesajde victor s » 16 Mai 2012, 16:48

Treaba voastra...faceti cum doriti, dar eu fac testament...! :lol:
Cine stie cand vine momentul si parca vad ca nevasta-mi vinde tot ca sa-si ia o palarie si o pereche de pantofi care sa se asorteze la ochelarii de soare de pe nas... :lol:
victor s

Mesajde paul » 16 Mai 2012, 18:21

Mai baieti ... nu va ganditi la prostii ! ;)
Voi nu stiti ca stuparii traiesc mult ? Vaduvele lor sunt niste hoaste stafidite care se sprijina in 2 bastoane si tremura din toate articulatiile ... Eu vaduvioara de stupar care sa aiba maximum 40 de primaveri ... n-am intalnit ! :lol: Am intalnit care aveau 40 ... pe-un picior ... ;)
Victore ,degeaba te grabesti cu testamentul ! In urmatorii 50 de ani ... nici o sansa sa-si asorteze doamna ta palaria cu ochelarii din banii luati pe stupii tai ... Eu zic sa faci tu miere , matci si altele , sa le vinzi ,sa-i dai banii doamnei si te asigur ca stie foarte bine ce si cum sa asorteze ... :lol:
Acum serios ... am ratat o afacere cu 20 de familii de la o vaduvioara de ... 82 de primaveri. Le-a dat cu ... 3000 lei impreuna cu tot inventarul apicol al mosului ...
Iarasi la oha ... cred ca ele se razbuna in acest fel deoarece au fost tot timpul in concurenta cu albinele si bineinteles ca au iesit pe locul ... 2. Stuparii prefera albinele ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Adi Hodis » 16 Mai 2012, 20:45

paul scrie:Mai baieti ... nu va ganditi la prostii ! ;)
...
Acum serios ... am ratat o afacere cu 20 de familii de la o vaduvioara de ... 82 de primaveri. Le-a dat cu ... 3000 lei impreuna cu tot inventarul apicol al mosului ...
...

Pai la ce ne povestesti ... unde crezi ca merge gandul ??? ... uite ca pina si in postarea de mai sus, tot cu vaduvioara, a ?. :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE