Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

sunphoto

Mesajde kio » 01 Iun 2012, 14:49

Stie cineva ce s-a intamplat cu conturile noastre de pe sunphoto?
Nu reusesc sa mai vad pozele postate, zice ca nu mai exista utilizatorul...
kio

Re: sunphoto

Mesajde Dragos2006 » 01 Iun 2012, 16:41

Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde jonny_it » 01 Iun 2012, 16:45

Dragos2006 scrie:Eu inca exist :D http://gavriladragos.sunphoto.ro/

Si mai nou ai si poze din 2012, ca alea de prin 2009 - 2011 le stie toata lumea :)

Imagine
jonny_it

Mesajde cristi_vidican » 01 Iun 2012, 18:58

jonny_it scrie:
Si mai nou ai si poze din 2012, ca alea de prin 2009 - 2011 le stie toata lumea :)

Da, doar ca-s mai multi oameni decat albine :lol:
Glumesc!
Ultima oară modificat de cristi_vidican pe 01 Iun 2012, 21:48, modificat 1 dată în total.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Dragos2006 » 01 Iun 2012, 21:08

Corect ! :D pentru a fi fericiti este important sa nu mai privim apicultura prin prisma banilor , sa ne bucuram de orice clipa petrecuta langa albine ! Si cum o fericire sa fie maxima daca nu o imparti cu cat mai multi !
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde jonny_it » 01 Iun 2012, 22:25

Dragos2006 scrie:Corect ! :D pentru a fi fericiti este important sa nu mai privim apicultura prin prisma banilor , sa ne bucuram de orice clipa petrecuta langa albine ! Si cum o fericire sa fie maxima daca nu o imparti cu cat mai multi !

Da, ai perfecta dreptate. Multi de pe forum se ocupa din apicultura din placere si pentru a obtine ceva produse apicole pentru ei si pentru prieteni/vecini/rude. Foarte putini sa fie profesionisti, adica sa fie o afacere. Si chiar si la cei cu oameni angajati si treburi serioase sigur nu lipseste dragostea fata de albine si natura; altfel dupa un an ca acesta ar incepe alta afacere.

Si oricum anul asta nici nu prea avem cum sa privim prin prisma banilor ... poate a banilor investiti si nerecuperati :lol:
jonny_it

Mesajde manu8388 » 05 Iun 2012, 22:59

Nu mai stiu exact unde dar erau unii care isi dadeau cu parerea prin ianuarie februarie ca anul asta va fi un an exceptional, cine cumpara albine isi scoate banii s.a.m.d. pana la urma cred ca nu ai cum sa faci pariu cu Dumnezeu:)
manu8388

Mesajde lyvyu_81 » 05 Iun 2012, 23:05

manu8388 scrie:Nu mai stiu exact unde dar erau unii care isi dadeau cu parerea prin ianuarie februarie ca anul asta va fi un an exceptional, cine cumpara albine isi scoate banii s.a.m.d. pana la urma cred ca nu ai cum sa faci pariu cu Dumnezeu:)

ce le-as mai da cu o rama cu albine-n cap la imbarligatorii,prevazatorii sau cum vreti sa le ziceti care sustineau si cereau salariul minim pe economie pe-un stup
lyvyu_81

Mesajde manu8388 » 05 Iun 2012, 23:08

lyvyu_81 scrie:
manu8388 scrie:Nu mai stiu exact unde dar erau unii care isi dadeau cu parerea prin ianuarie februarie ca anul asta va fi un an exceptional, cine cumpara albine isi scoate banii s.a.m.d. pana la urma cred ca nu ai cum sa faci pariu cu Dumnezeu:)

ce le-as mai da cu o rama cu albine-n cap la imbarligatorii,prevazatorii sau cum vreti sa le ziceti care sustineau si cereau salariul minim pe economie pe-un stup

eu am luat familii bune cu 250 de lei. fagurii cam vechi si acu ma chinui cu crescutul ramelor de cat. banuiesc ca acelasi lucru faceam si daca dadeam salariul minim pe economie:)))
manu8388

Mesajde cristi_vidican » 06 Iun 2012, 08:11

Dragilor, vorbim pe langa subiect.
Dar, legat de ce ziceti voi, cine are cativa ani in apicultura stie ca sunt si ani din acestia, mai slabi. Si parca tot mai desi.
Apicultura nu e usoara, iar pretul il fixeaza piata. Au fost si ani cand am vrut sa vand si n-am avut la cine sa vand. Acum e cerere, de ce sa dau cu pret mai mic?
E bine de cine are de vanzare, mai greu de cine cumpara si n-ar proiect.
cristi_vidican

Mesajde ves.lucian.zabrani » 06 Iun 2012, 08:17

ce le-as mai da cu o rama cu albine-n cap la imbarligatorii,prevazatorii sau cum vreti sa le ziceti care sustineau si cereau salariul minim pe economie pe-un stup[/quote]

poti sa le dai si cate 2 rame-n cap !!! anul asta asa au fost preturile !!! multi dau oricat pe familiile de albine pentru ca i-a lovit mirajul fondurilor si nu sunt convins ca au muncit pentru banii aia !!! poate nu toti dar sunt si din aia de bani gata care vor fonduri !!! si unii primesc !!!
eu am muscat-o cu 141 si mi-a fost de ajuns !!! nu am imprumutat stupi , nu am smecherit nimic !!!
am fost eligibil ci 0 puncte !!! si o luai in brate !!! :evil:
sanatate maxima !!!
Ultima oară modificat de ves.lucian.zabrani pe 06 Iun 2012, 08:20, modificat 1 dată în total.
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 06 Iun 2012, 08:19

eu am luat familii bune cu 250 de lei. fagurii cam vechi si acu ma chinui cu crescutul ramelor de cat. banuiesc ca acelasi lucru faceam si daca dadeam salariul minim pe economie:)))[/quote]

le-ai luat cu un pret bun anul asta !!! altadata la pretul asta erau scumpe !!! sanatate maxima si spor la albine !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ovidiu_78 » 06 Iun 2012, 09:21

Prețul de 250 e foarte bun,alții vând un roi amânat cu atit
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cristi_vidican » 06 Iun 2012, 09:41

ovidiu_78 scrie:Prețul de 250 e foarte bun,alții vând un roi amânat cu atit

Este un pret mult sub ce se comercializeaza si e, fie din cauza lipsei de cunoastere a preturilor, fie sunt ceva relatii si atunci vanzatorul, de dragul comparatorului scade pretul.
Acum 3 ani, aveam un ucenic. I-am facut legatura cu un batran apicultor pt ca sa cumpere roi. Batranul nu prea mai avea lazi goale si ii vindea roiul natural cu 20 (doua zeci) de lei. Si nu erau cei mai mici roi.
cristi_vidican

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE