Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

cateva indrumari :ce as putea face?

Mesajde paius4cristian » 24 Iun 2011, 21:03

Incep prin a ma prezenta in cateva cuinte
Sunt din jud Iasi plecat de 10 ani din romania am facut scoala de apicultura in Grecia si de atunci am prins drag de albine si tot ceia ce insemana stup Din acelasi an am inceput sa ma ocup cu apiciltura
cativa stupi in GRECIA si mai multi stupi in rom avnd grija de ei parinti mei sub indrumarile mele, totul a decurs bine si multumesc D-lui pt asta.Am inceput si in rom in speranta ca ma voi putea intorce candva in rom.acum as avea sansa de a vinde la niste hotele care doresc miere imbuteliata in borcanele de 28 g si rame intregi pt micul dejun .Mentionez ca nu am nici un fel de firma ,lucrez in domenil hotelier .Dca ma poate indruma cineva care cunoaste ii voi fi recunoscator,ce acte am nevoie sau ce fel de firma trebiue sa deschid?
e de ajuns persoana fizica autorizata? sau am nevoie de SRL?de cae acte as avea nevoie pt imbutelierea mieri?
ca PFA as putea face export?adic sa o aduc in Grecia?
Astept raspunsuri si va multumec mult
paius4cristian

Re: cateva indrumari :ce as putea face?

Mesajde Yojen » 11 Iul 2011, 14:50

e de ajuns PFA sau chiar ii (intreprindere individuala) unde tu esti sef, angajat, secretar, om de servici..... daca vrei sa exporti miere iti trebuie doar un aviz de la un laborator unde tre sa faci niste analize. Cel mai bine intreaba medic veterinar de pe unde sunt parintii in romania si iti spune el tot.
Când te duci să cauţi miere, trebuie să te aştepţi să fii înţepat de albine.
Yojen

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE