Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

locatie stupina

Mesajde balloo » 25 Iun 2012, 13:10

Salut,

Am inceput aici topicul pentru ca nu stiu alt loc. Daca nu e ok, rog moderatorul sa-l mute.

Caut terenuri pentru amplasarea unei stupine in judetul Cluj. Daca este cineva care ma poate ajuta, va rooog mult!!

Si sarac si cu pretentii, dar ... :)
1. sa fie in cadrul unei localitati, nu teren aflat la 1km de localitate, ca mi-e frica de furt :)
2. nu vanzare, ca nu-s ne-am cu Becali (eventual, troc, cu miere).
3. cu cat e mai aproape de Cluj, cu atat mai bine (evident, eu aici locuiesc).

Multumiri anticipate!
Andrei
balloo

Re: locatie stupina

Mesajde balloo » 12 Iul 2012, 22:26

Chiar nimeni?
balloo

Mesajde balasbebe » 13 Iul 2012, 08:01

3.- gresit. Cu cat mai departe cu atat mai bine.
balasbebe

Mesajde cypryx » 13 Iul 2012, 17:45

balasbebe scrie:3.- gresit. Cu cat mai departe cu atat mai bine.

CORECT
festina lente,pământul e rotund si ajungi sigur in același punct.
cypryx

Mesajde balloo » 13 Iul 2012, 18:48

De ce 3 e gresit?

Sunt unii care cresc albine pe hotel, a facut cineva asta in Londra. Exista toate speciile (aproape) de plante intr-un oras. Va rog detaliati.
La poluare (si "studii") ca miere nu iese 100% curata va referiti probabil, corect?
balloo

Mesajde aliuta2000 » 13 Iul 2012, 20:18

balloo scrie:De ce 3 e gresit?

Sunt unii care cresc albine pe hotel, a facut cineva asta in Londra. Exista toate speciile (aproape) de plante intr-un oras. Va rog detaliati.
La poluare (si "studii") ca miere nu iese 100% curata va referiti probabil, corect?

corect si ajungi sa mananci miere de prin gunoaie
sucuri / pepeni/ inghetata etc etc ... de prin perioada asta .

ieri am fost in centru in Pitesti , si intr-un cos de gunoi cineva a varsat un scu care s-a scur si pe jos .... erau cel putin 20-20 albine pe zona care era "dulce "
A.D.
aliuta2000

Mesajde letsoc » 16 Iul 2012, 20:58

Legat de locatie cer si eu o parere , am schimbat locatia din cauza unor vecini ultra sensibili ,desi stupina era la peste 40 m si am transportato 70 km in alta locatie , la un nene care ma primit pe o suprafata de100 si ceva de m patrati . L-am intrebat cat imi pretinde ca si chirie , initial mia spus ca nu vrea nimic iar cind lam intrebat cam cat ar dori mia spus ca lasa la aprecierea mea .Suprafata e o margine de gradina pe care na lucrato niciodata ,un tufaris vecin cu o vie fost IAS ,abandonata ,un hatis de te pierzi. Cat credeti ca as putea s-ai dau sa fie multumit si el si sa fie eficient si ptru mine .Am vreo 20 cu roi cu tot.Va multumesc!
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE