Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cu astia ce ma fac ?

Mesajde paul » 03 Noi 2012, 21:20

Hai ca i-am rezolvat si pe astia ...
Unul l-am unit cu o familie fara regina sau daca o avea era ... neimperecheata !(erau trantori in stup la ora asta)
Un al doilea ... o ramas fara regina , cred ca in urma varachetului . L-am unificat cu ... al treilea (cel mai bun din cei 4)!
Al patrulea l-am unificat cu familia care avea probleme , cea pe care am adus-o de la padure fara pic de hrana si in care am bagat sirop pe viata si pe moarte (mai putina manopera la hranit stupina ;) )si abia daca-i ajungeau rezervele pana prin ianuarie ;)
Cam asta-i happy end-ul !!!
Ultima oară modificat de paul pe 03 Noi 2012, 21:34, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Re: cu astia ce ma fac ?

Mesajde paul » 03 Noi 2012, 21:32

Apropos de unificarea cu familia cu probleme . Am luat ramele cu albine din "stupul problema" si le-am unificat in stupul cu roiul . I-am stropit cu tuica diluata pe ambii . Sper sa ramana regina roiului iar expirata sa abdice !!! N-am avut timp sa caut expirata !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE