Shrek scrie:Ne cam iei prin învăluire! Doar doar ai mai afla ceva locuri de pastoral. Eventual adrese de GPS și foto amănunțite, cai de acces, dacă se poate și din zone nepoluate. De ce nu ne arăți matale ce ...pozne, pardon poze, faci matale când meri de de la Timișoara la Cluj? Asa sa vadă tat natu ce frumuseți avem în țara?
Salutare! Da acum vrei sa ma desconspiri de tot ?!

Si apoi saracul de mine doar no pleca cu 3,14 stupi prin excursii ?!

Cat despre pozne pun numai decat.... deci ce pozne sa pun ca nu stiu nici eu ..... locuri pictoresti .... sunt cateva da eu am fost lenes si de fiecare data nu am facut poze cand am trecut prin zona

...... ,,Privelisti pictoresti,, din astea sunt dar doar dupa 22

).
Acum lasand gluma la oparte da asa era corect sa adaug ceva poze inainte. Asa ca imi cer iertare si promit ca data viitoare cand fac drumul spre cluj pun poze. Daca ai ceva preferinte cu privire la privelisti sau la ore doar da-mi un semn. Daca doar baza melifere te intereseaza sa stii ca nu prea este decat rapita salcam si fs pe unde trec eu...... numai ca acum e moarta/adormita .
Cat despre subiect mai astept pe cei mai harnici...... in cazul pozelor lasati detalii doar cat va lasa inima