mellis scrie:Dragilor, pai domnu' Mihai este realizat, va sicaneaza sa vada cu cine concureaza, apoi face topul "realizatilor" ...pam ..pam..
inveti lumea la prostii!
mellis scrie:Dragilor, pai domnu' Mihai este realizat, va sicaneaza sa vada cu cine concureaza, apoi face topul "realizatilor" ...pam ..pam..
MIHAI BALS scrie:trebuie sa platesti drepturi de autor!
HA!
yulian scrie:MIHAI BALS scrie:trebuie sa platesti drepturi de autor!
HA!
Injectivele erau gratuite in ultimul dex....
nae scrie:Nu stiu ce se va sterge si nu-mi plac manelele ...
Ca sa-l intebi pe Mirel ,orice, trebuie sa te ridici in DOUA picioare si sa ceri voie = in cazul in care din 2500 de postari 2499 sunt HA=zero barat .
Daca doritorul de atentie insista revin , daca nu ,NU .
yulian scrie:MIHAI BALS scrie:inca unul fara stupi!
Sau familii...ia-o cum vrei tu...
nae scrie:esti realizat din apicultura?
explica-mi cum, daca esti in stare.
Sunt REALIZAT ca om .
Iubesc apicultura ,pt mine este profitabila .
Pt cei care intreaba ce am, am respect pt valoare (treceti aici pe cine ''simtiti'' dv ) ; calpul-manelist confunda bunul simt cu slabiciunea si in mediocritatea lui valoarea e ''ha'' .
Am invatat de la VOI si mai am de invatat , sanatate dv si familiilor dv .
Din bun-simt , comoditate ,lehamite nu-l taxam pe garcea si acesta se insinueaza la pupitru punand intrebari ; intrebari de clasa a 2-a pe tonul profesorului docent = puroiul zilelor noastre /aiaie .
Scuze iubitorilor de albina .
Noapte buna .
Dragos2006 scrie:MIHAI BALS scrie:[quote="FLORINELU
ce aveti fratilor.... de toti va abtineti?
dati-va drumul.
vreti sa va imbolnaviti?
Frate eu m-am realizat din apicultura ! maine termin terasa pentru protocol de la stupina iar in curand gratarul si cuptorul . Daca nu crezi te astept pe 4 aprilie cand ”trantim” un porc la stupina si facem un chef cum numai noi stuparii stim sa facem . Apoi sa spui ca nu m-am realizat din apicultura !
nae scrie:MIHAI BALS scrie:teapa!
Mihaita , mai ai stupi ?
![]()
![]()
![]()
![]()
nae scrie:MIHAI BALS scrie:vrei sa cumperi?
am anunt la vanzari.
Acum am scapat de iarna nu mai cumpar lemne .
Poate la toamna sa-ti fac un favor .![]()
![]()
![]()
![]()
nae scrie:MIHAI BALS scrie:lemne?!
nae,tu te intelegi?
50 ron/rama.
esti...SUPARAT?
Lichidare de stoc !?
![]()
![]()
![]()
Nu ma inteleg.. ''ma rad''.
nae scrie:esti realizat din apicultura?
explica-mi cum, daca esti in stare.
Sunt REALIZAT ca om .
Iubesc apicultura ,pt mine este profitabila .
Pt cei care intreaba ce am, am respect pt valoare (treceti aici pe cine ''simtiti'' dv ) ; calpul-manelist confunda bunul simt cu slabiciunea si in mediocritatea lui valoarea e ''ha'' .
Am invatat de la VOI si mai am de invatat , sanatate dv si familiilor dv .
Din bun-simt , comoditate ,lehamite nu-l taxam pe garcea si acesta se insinueaza la pupitru punand intrebari ; intrebari de clasa a 2-a pe tonul profesorului docent = puroiul zilelor noastre /aiaie .
Scuze iubitorilor de albina .
Noapte buna .
sugestie: Rom Tricolor. Fara cacaoMIHAI BALS scrie:plec in cautare de senzatii mai tari.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 40 vizitatori