filip scrie:tinumaftei scrie:filip scrie:tinumaftei scrie:@Filip: Dintre toți cei care scriu câte ceva despre subvenții, dumneavoastră ați susținut că nu aveți nevoie nici de subvenția pe familie nici pe kg. Nu pricep de unde atunci preocuparea această a dumneavoastră pentru aceasta idee fixă cu subvenția pe kg!?!
Cred că mai degrabă una ziceți si altceva urmăriți? Just?
Subventia pe KG de miere adevarata ar rupe lantul intre procesatorii care vand siropuri si cumpara miere.
Daca eu cumpar 1000 de litri de sirop de la tine ,e normal sa cumperi si tu 1000 kg de miere de la mine,desi poate ai dubii ca sti ca am cumparat sirop.
Nu are coerență ceea ce spuneți.
Dacă v-ați exprimat dezinteresul fata de încasarea unei subvenții de ce insistați pe acest subiect?
Multi din cei care ma abordeaza ma intreaba:
E miere adevarata fara siropuri?
Normal ca explic omului cum stau lucrurile si am un argument forte:
Poti face analiza din orice borcan ,fara sa-mi spui cand.
Si unii au facut si am fost recomandat.
Din pacate cantitatea de siropuri si turte vandute de procesatori a depasit de doua trei ori cantitatea de miere cumparata.
Spre ce ne indreptam?
Spre ”albina furajera„haranita din sac ori spre ”albina melifera ”care produce miere din floare?
@ Filip: Chiar nu puteti face diferența între două noțiuni care încep cu litera "s"? Subvenție si sirop? Ce legătură este între acestea două? Ce vreți să insinuati, că sunteți singurul apicultor care nu folosește sirop? Ați mers până în pânzele albe si înapoi cu această susținere a subvenției pe kg, dar la două cuvinte va încurcați de trei ori în argumente. Am făcut apel la coerență! Chiar este inutil?