Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cand vine vremea pastoralului ?

Mesajde pngflorin » 26 Ian 2012, 10:22

Ba, da urat mai e ......... :o :lol:
Fişiere ataşate
jan[1].JPG
jan[1].JPG (34.45 KiB) Vizualizat de 3483 ori
pngflorin

Mesajde catalin.profiri » 26 Ian 2012, 15:12

offf, si eu ma chinui sa ma lipesc de cineva mai de pe langa iasi.
deci... prahoveni, stiti vre-un iesean care face un ... mini pastoral in judet? de care ma pot lipi si eu? imi iau fara plata de la servici si ... vin si stau si eu.
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde popik50 » 26 Ian 2012, 16:21

In jud olt e cineva sa ma asociez si eu cu el pentru pastoral? :lol:
popik50

Mesajde victor s » 26 Ian 2012, 17:12

andrei_calinescu scrie:Victoreee , Gabi Beee,

Vin acuma acasa din pribegie fratilor.
Hai sa ne strangem ca suntem toti din Prahova si sa facem o trupa de pastoral à la Ramnicu Sarat.. Unde-s mai multi puterea creste.
Victoras sa nu-mi zici ca nu facem un pescuit la Salciile mai cand da coltu' ierbii.
Gabi Bee acelasi mesaj pentru tine, da' la Gradistea Boldesti.

demult astept sa te cunosc si personal (te cunosc doar din videoclipurile lui Dragos, in stupina lui Valter, oameni pe care-i apreciez pentru ceea ce stiu si fac in apicultura.
sunt convins ca ne vom intelege de minune...cand i-ti doreste inimioara ne intalnim si facem ''planurile de bataie''...
chiar si daca ramanem la stadiul de planuri si tot ne alegem cu ceva !
Doamne cat de grea e asteptarea primaverii...!
p.s.- Andrei, din cate am vazut eu, deja pregatesti artileria grea pentru sezonul ce va sa vina...! ;)
victor s

Mesajde victor s » 26 Ian 2012, 17:23

Adi Hodis scrie: vrei din ce in ce mai mult/e. :)

sa nu ma intelegi gresit...am tot ce-mi trebuie in acest moment si nu duc lipsa de nimic, multumesc Domnului !
vreau mai mult, dar vreau mai multe albine, mai multi stupi...simt ca pot mai mult !(deocamdata... :lol: )
victor s

Mesajde catalin_valenii » 26 Ian 2012, 20:42

NU conteaza cate familii ai important e sa nu le privezi de placerea de a-ti umple caturile cat mai repede si des. Referitor la plecarea in pastoral cu cineva(o asociere) e foarte important sa sti cu cine te aliezi ptr ca eu sunt stan patitul. M-am aliat cu 2 pensuionari iar cand ei scoteau mierea din caturi eu ma uitam lung la mine ca nu era nimic in ele si bateam albinele degeaba :lol: :lol: :P Bineinteles sa culeaga si ele ca ale vecinilor ca erau doar 3 metri intre noi. (nu le-am batut prea rau ca imi era frica ca oua un loc sa culeaga miere :lol: :lol: )
catalin_valenii

Mesajde victor s » 26 Ian 2012, 21:27

la deschiderea acestui topic sincer m-am gandit si la probleme de acest fel...noi aspirantii la pastoral v-am ramane indatorati daca expuneti ce probleme ce greutati a-ti infruntat in deplasarile voastre.
deci, Catalin, nu vrei sa povestesti intreaga intamplare?
:?:
victor s

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE