Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: intrebare :)

Mesajde Silviu23 » 03 Mar 2012, 13:27

ilalexandru scrie:Intreb si eu...de unde o sa-si dea ei seama ca nu te afli pe terenul care este trecut in planul de afaceri? Am si eu un contract de comodat pe un teren si stupii....pe alta vatra. Si am avut controale de la ei...dar la nici unul nu s-au uitat pe contract sa vada daca ala e terenu sau nu. Problema s-ar putea sa fie daca tu ai vatra declarata intr-o localitate si stupii in alta

pai asta este problema...
Silviu23

Mesajde Silviu23 » 03 Mar 2012, 13:29

eucondruz scrie:Daca era spre sfarsitul lui oct. spui ca te-a prins frigul acolo si nu ai riscat sa-i muti. Cand stupii sunt mutati in astfel de conditii ,albina cade pe fundul lazii si acolo moare. Deci nu puteau fi mutati, asa sa le explici ,poate vor fi intelegatori. Romanul tre' sa se descurce ca d'aia-i roman.
Succes!

Da, asta este ce a mai buna varianta, m am gandit si eu la chestia asta! sper sa fie intelegatori! Romanu`i bun la toate..
Silviu23

Mesajde MIHAI BALS » 03 Mar 2012, 14:09

ar trebui sa mergi la primariile respective si sa ceri hartie pentru deplasare in pastoral! incepe alunul,cornul etc.
sau te uiti la starea vremii si-i transporti intre 11 si 13.00 sa aibe timp ghemul sa se refaca pana seara.
MIHAI BALS

Mesajde ilalexandru » 03 Mar 2012, 18:29

Silviu din cate inteleg eu, tu ai stupii impartiti pe doua vetre. Nici una nu se afla in localitatea ta. Nici una nu se afla pe terenul pe care ai facut proiectul. Daca e asa...cred ca s-ar putea sa ai probleme. Chiar daca ai placute pe stupi. Ai facut 141 sau 112? Depinde mult si de ce masura ai accesat. Ai hartii pe familii de albine? La mine distanta intre vatra si terenul din proiect este de vreo 400 m linie dreapta. Dar in cazul tau...vine ala acasa sa te verifice si tu te apuci sa-l plimbi prin judet....e cu problema.
ilalexandru

Mesajde Silviu23 » 04 Mar 2012, 01:58

ilalexandru scrie:Silviu din cate inteleg eu, tu ai stupii impartiti pe doua vetre. Nici una nu se afla in localitatea ta. Nici una nu se afla pe terenul pe care ai facut proiectul. Daca e asa...cred ca s-ar putea sa ai probleme. Chiar daca ai placute pe stupi. Ai facut 141 sau 112? Depinde mult si de ce masura ai accesat. Ai hartii pe familii de albine? La mine distanta intre vatra si terenul din proiect este de vreo 400 m linie dreapta. Dar in cazul tau...vine ala acasa sa te verifice si tu te apuci sa-l plimbi prin judet....e cu problema.

Da, pe doua vetre si niciuna in localitatea mea. Am accesat 112, am contracte de vanzare-cumparare pe toate familile si placute pe ei! Doar ca nu am apucat sa ii mut, a venit frigu. Chestia este ca eu am incheiat contractele de vanzare-cumparare pe 4 octombrie, si in contract specifica, ca familile si stupii aferenti vor (si subliniez) mutate pe terenul cumparat ca vatra de stupina din punctul de.. Terenul este cumparat inaintea famililor de albine! si ... ma gandesc la o alta chestie, as vrea sa merg sa vorbesc cu domnii de acolo, daca se poate sa ma verifice in a 2 a sesiune! asa am mai auzit...
Silviu23

Mesajde laur80 » 04 Mar 2012, 19:06

Silviu23 scrie:
ilalexandru scrie:Silviu din cate inteleg eu, tu ai stupii impartiti pe doua vetre. Nici una nu se afla in localitatea ta. Nici una nu se afla pe terenul pe care ai facut proiectul. Daca e asa...cred ca s-ar putea sa ai probleme. Chiar daca ai placute pe stupi. Ai facut 141 sau 112? Depinde mult si de ce masura ai accesat. Ai hartii pe familii de albine? La mine distanta intre vatra si terenul din proiect este de vreo 400 m linie dreapta. Dar in cazul tau...vine ala acasa sa te verifice si tu te apuci sa-l plimbi prin judet....e cu problema.

Da, pe doua vetre si niciuna in localitatea mea. Am accesat 112, am contracte de vanzare-cumparare pe toate familile si placute pe ei! Doar ca nu am apucat sa ii mut, a venit frigu. Chestia este ca eu am incheiat contractele de vanzare-cumparare pe 4 octombrie, si in contract specifica, ca familile si stupii aferenti vor (si subliniez) mutate pe terenul cumparat ca vatra de stupina din punctul de.. Terenul este cumparat inaintea famililor de albine! si ... ma gandesc la o alta chestie, as vrea sa merg sa vorbesc cu domnii de acolo, daca se poate sa ma verifice in a 2 a sesiune! asa am mai auzit...

Nu merge tata in a 2 sesiune,dar cred ca merge sa-i mai intarzii putin,cel putin pana se face vremea buna si poti sa-i muti pe vatra pe care ai proiectul.
laur80

Mesajde Silviu23 » 06 Mar 2012, 20:30

Nu merge tata in a 2 sesiune,dar cred ca merge sa-i mai intarzii putin,cel putin pana se face vremea buna si poti sa-i muti pe vatra pe care ai proiectul.[/quote]

Si cum naiba sa i intarzii! trebuie inventat ceva foarte credibil.. totusi ! Sper sa vina ei cat mai tarziu..
Silviu23

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE