Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: FURTURI ALBINE

Mesajde leomitica » 16 Apr 2012, 22:30

mac72ro scrie:Pentru d-l eucondruz.
In privinta mandatului de aducere va inselati amarnic.
In ziua de azi pentru obtinerea unui mandat de perchezitie domiciliara intro cauza penala dosarul este promovat cu probe temeinice la procuror care va merge cu el la judecatorul de serviciu care timp de o zi analizeaza probele dupa care elibereaza sau nu mandatul de perchezitie.
Au asfintit timpurile pe care mata le spui.Pe timpuri se facea perchezitie pe baza de declaratie de consimtamint dupa ce hotul era tabacit.Vorbesc in cunostinta de cauza.
Si in aceasta situatie cel care pierde este cetateanul platitor de taxe si impozite,la care statul format si gindit in prezent de PDL la format in ultimi ani de zile.

El (eucondruz) a nimerit un politist de peste 50 ani nu unul de 38 cu vederile si pregatirea de acum, care a vrut sa-si faca treaba chiar daca a ajuns la hot acasa cu o hartie scrisa de el. Politistul sigur era apolitic.
leomitica

Mesajde mac72ro » 16 Apr 2012, 22:34

Da cu ani in urma se practica mandatul de perchezitie in alb,acum nu mai este asa ceva iar un politist de 38 ani nu se mai risca.Leomitica se risca.
mac72ro

Mesajde mac72ro » 16 Apr 2012, 22:39

Clau la o familie de albina cu stup furata ce valoare ai.La o valoare mica si daca in zona nu e un fenomen asemenea furturi, s-ar putea sa primesti o solutie de N.U.P.Eu te sfatuiesc sa treci 5 F.A. furate, ca dosarul sa aiba un curs de durata prin politie si procuratura.
mac72ro

Mesajde teinegru64 » 17 Apr 2012, 00:04

mac72ro scrie:Sa am o suta furati sau in proprietate. :lol:
In prezent am 50 si ma indrept cu ei in forta majora la ripa cu pierji pe 05.05. sunt acolo am prins loc. :P
Ce stii de un furt de 11 stupi cu albina din satul Posta Elan. :o

In posta sunt doi stupari .Nu am auzit nimic.Da mai multe detalii pe privat.Poate reusim sa dam de urma stupilor.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde CLAU » 27 Apr 2012, 22:47

Mai nou imi fura polenul in trei ture cand am mers dupa polen am gasit cutiile goale. Si azi dimineata au fost goale ce au adunat ieri a furat aseara. Saracul politai nici nu stiie ce sa faca a fost azi pe la mine la stupina si spunea ca nu s-a mai confruntat cu astfel de furturi, acum am ionceput sa-mi mut stupina ca nu mai am nuci o solutie
CLAU

Mesajde Ioan Guist » 28 Apr 2012, 00:03

Pentru apicultorii din Sibiu si nu numai .S-a furat 9 stupi .Stupii sunt pe 11rame.Doar cuiburile.8-9 puiet compact. Funduri detasabile. Capace fara aerisire.Protejati cu baitz culoare Tec.
Daca vedeti la vanzare , va rog sa ma anuntatii.
Succes si sa nu aveti parte de vizite neplacute.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde cristi_vidican » 28 Apr 2012, 07:30

Ioan Guist scrie:Pentru apicultorii din Sibiu si nu numai .S-a furat 9 stupi .Stupii sunt pe 11rame.Doar cuiburile.8-9 puiet compact. Funduri detasabile. Capace fara aerisire.Protejati cu baitz culoare Tec.
Daca vedeti la vanzare , va rog sa ma anuntatii.
Succes si sa nu aveti parte de vizite neplacute.

Erau ai tai?
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Ioan Guist » 28 Apr 2012, 07:41

Liviu o scos o suta intre Cisnadie si Sibiu, la salcie si sa ma i descarce vatra lui ca e inghesuiala.In ultima seara , nu o dormit nimeni in rulota.Lipsa 9.

Asta e.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde cristi_vidican » 28 Apr 2012, 08:09

Imi pare tare rau pentru Badea. Din nefericei trăim într-o lume plină de păcat, care se strică pe zi ce trece iremediabil.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Donbazil » 29 Apr 2012, 00:54

Sal'tare!
Si colegului Patrascu de la Caransebes i s-au furat stupii. M-a sunat si incerc sa-l ajut, ca la mine in zona cunosc aproape tot ce misca, dar ......Oricum, vorba unui coleg " foame mare"!.....
Am discutat cu fostii colegi de la Faget si i-am rugat sa verifice "la sange" toate trensporturile de stupi ce trec prin zona, asa ca cei care merg in pastoral fara acte in regula........
Oamenii cinstiti si corecti n-au a se teme de nici un fel de controale, doar cei in ilegalitate se plang si aduc tot felul de acuzatii.....
Eu si doctorul veterinar ( care e si el stupar) - am stabilit sa dam concursul politistilor daca gasesc transporturi in neregula. Pur si simplu , daca ne suna - la orice ora,- mergem acolo si ajutam in clarificarea situatiei....
Fara fermitate nu se mai poate!.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde nicu has » 29 Apr 2012, 12:56

buna dle donbazil ia furat inaite de targul de la faget a fost si dl Patrascu cu doamna la targ 21 ia furat
nicu has

Mesajde Cristian IONITA » 29 Apr 2012, 13:56

mac72ro scrie:Clau la o familie de albina cu stup furata ce valoare ai.La o valoare mica si daca in zona nu e un fenomen asemenea furturi, s-ar putea sa primesti o solutie de N.U.P.Eu te sfatuiesc sa treci 5 F.A. furate, ca dosarul sa aiba un curs de durata prin politie si procuratura.

inteleg ca tu-l sfatuiest pe om sa minta?

Donbazil scrie: ...
Oamenii cinstiti si corecti n-au a se teme de nici un fel de controale, doar cei in ilegalitate se plang si aduc tot felul de acuzatii.....
.. .

tu ai vazut ce-a recomanda urmasul tau in ale meseriei?

vai de capul nostru daca "ordinea" e data pe mana oamenilor cu astfel de mentalitati
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde danut » 29 Apr 2012, 14:26

In cazul furtului calificat solutiile care se dau in dosarele penale cu autori necunoscuti de catre parchete sunt :
-prejudiciu de maxim 500lei -N.U.P.
-prejudiciu de maxim 1500lei-Clasarea cauzei penale,si astea in conformitate cu Legea 202/2010 care modifica Codul Penal.
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde Cristian IONITA » 29 Apr 2012, 14:32

si ce are asta de-a face ciu datoria politistului de a-si face treaba?

stiu .... in Romania nu doar politisti isi considera slujba ca fiind ceva care sa-i dea salariu si eventual sa-i mai permita sa mai faca si niscaiva mismasuri, obligatiile pe care le are sunt ceva "facultativ"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde danut » 29 Apr 2012, 19:36

Si in cazul in care sunt descoperiti autorii (si aici ai dreptate ca politistii trebuie sa-si faca treaba identificandu-i!)solutia in dosarul penal o stabileste procurorul ,politistul decat face propunere ,si conform aceleasi legi amintite mai sus ,daca prejudiciul nu depaseste 5000lei ,hotii nu sunt trimisi in judecata ,procurorul stabilind o amenda administrativa ,(care de regula nu o plateste nimeni ca si in majoritatea cazurilor privind aplicarea amenzii contraventionale),iar cei care ajung in judecata daca sunt recidivisti primesc o pedeapsa cu suspendare ,dar asta numai daca prejudiciul depaseste 5000lei si nici atunci nu este obligatoriu ,si toate astea repet conform legii amintite mai sus! Legile sunt facute in favoarea infractorului si stiti de ce? Ptr. ca cei care adopta legi sunt ei insusi infractori!
Ultima oară modificat de danut pe 29 Apr 2012, 22:13, modificat 1 dată în total.
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde mac72ro » 29 Apr 2012, 21:07

nenea cristi ionita e greu sa intelegi matematica
mac72ro

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE