Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Rugaminte

Mesajde Mircea_63 » 13 Iun 2012, 17:45

mary77 scrie:luai rama cu rama la verificat vedeai daca au rezerve de miere, puiet cite rame , matca,si valoarea ramelor (sa nu fie foarte vechi de trebuiau schimbate urgent)matca cred ca nu aveai de unde sa sti cat de batrana e, iar rama de puier sa fie batuta pe aproape toata suprafata ramei nu pe ici pe colo ca aia nu e rama de puiet e rama cu puiet .
Mary77 :lol: :lol: :lol: Era vorba de un roi prins din copac. O punga de albine, fara rame, puiet etc doar albinele cu matca. Daca e roi primar e mai mare, dar nu pleaca ele cu matca batrana? In fine, hai sa-i zicem roi la pachet, dar nu e vorba de nici o rama sau altceva decat albine.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Re: Rugaminte

Mesajde aliuta2000 » 14 Iun 2012, 08:32

Mircea , atunci sa il pastreze el mai la bani pe care ti i-a cerut . El a cerut tu ai oferit si gata .
un roi prins valoreaza atat cat valoreaza nu cum am vrea noi de multe ori . cred ca era OK un pret de max 100 ron daca avea intradevar albina sa acopere 4 rame , dar ramele le aduceai tu si poate contruiau ele consumand &kg miere pentru ~ 1 kg ceara .
Nu-i bai .
A.D.
aliuta2000

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE