pe okazii ~450E
Numai bine,
Alin
Dila Daniel scrie:"personalizarea"cutiilor si/sau a ramelor este inainte de toate un factor descurajant.
Apoi ofera o sansa in plus de a fi gasiti,recunoscuti sau de a creea o suspiciune daca se afla in posesia cuiva peste noapte.
Daca i-ai stantzat,nu inseamna neaparat ca nu mai pot fi furati(doar paza non stop este in masura sa iti elimine acest risc),dar ai o sansa in plus sa ramana la tine in posesie...
ionel07196555 scrie:Va dezamagesc total ;
credeti ca la 50 ron cit ia sau primesc hoti pe stui furati mai intereseaza pe chilipirgiu ca cutia sau lada e pusa la foc rama topita si arsa ..... credeti ????? ?????
COMPLECTATIMA cu ce nu am spus eu .
alin75 scrie:Ceva in genul acesta ma gandesc (fara a se intelege ca si reclama).
P.S Pretul gasit pe net este enorm!!
modigliani scrie:alin75 scrie:Ceva in genul acesta ma gandesc (fara a se intelege ca si reclama).
P.S Pretul gasit pe net este enorm!!
Preturile pe care le-ai gasit pe NET sunt si cele din realitate . Dar , in domeniu fiind , iti spun cu siguranta ca sunt perfect justificate . Realizarea unui asemenea poanson presupune o tehnologie destul de complicata . ( routing sau prelucrare laser , frezare 3D , etc )
Parerea mea este sa renunti la idee ( mai ales ca ti se pare scumpa varianta ) si sa te axezi pe alta modalitate de personalizare a lazilor .
se pot face tot felul de chestii mult mai ieftin.cantemir scrie:Cateva bucatele de platbanda de otel 15x4mm, sudate perpendicular pe o placuta de 6-10mm grosime, un maner si gata!
Realizezi un simbol propriu (o floare, o figura geometrica, doua litere, un birlic etc.) cu care iti personalizezi stupii si cu care poti dovedi oricand ca esti propietarul.
Daca o pierzi sau ti se fura... aia e!
ovidiu_78 scrie:am primit raspuns acuma la mail
la inscriptia Ovidiu_78 lungime 50mm pe 10mm costa 77lire +tva+taxe postale(max 10 lire) deci undeva la 100 lire
alin75 scrie:...
Mi-au placut si literele/numerele facute pentru colegul D.D.
Numai bine,
Alin
ghitacusman scrie:se fac destul de usor (teoretic ) .Practic ,necesita ceva rabdare ,ceva .......
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: unincepator şi 57 vizitatori