Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poluarea si apicultura

Mesajde cristi arad » 08 Noi 2013, 22:14

nae scrie:
cristi arad scrie:
nae scrie:... d-le Cristi , concret, ce faci d-ta pt binele albinei ?, promit sa fac si eu .

\ PS: nu-i bine sa promiti dinainte, este ca si cum ai zice hop fara sa sari gardul; poate ca nu mai dai de imprejurarile care le-am intalnit eu si atunci cum ramane cu promisiunea?

CONCRET , adica concret !?
Prin ce ''imprejurari'' ai trecut nene ?, l-ai ajutat pe Atlas !?

nu stiu daca esti dispus sa faci o facultate de mediu la zi, doar de dragul naturii sau a apiculturii - si in cadrul asteia proiecte de teren ...asta-i numai un exemplu, ei cam ce zici? daca ma provoci pe partea asta 8-) nu cred ca te prind "acasa"
cristi arad

Mesajde nae » 23 Noi 2013, 21:40

cristi arad scrie:
nae scrie:CONCRET , adica concret !?

nu stiu daca esti dispus sa faci o facultate de mediu la zi, doar de dragul naturii sau a apiculturii - si in cadrul asteia proiecte de teren ...asta-i numai un exemplu, ei cam ce zici? daca ma provoci pe partea asta 8-) nu cred ca te prind "acasa"

:shock: :shock: :shock:
CONCRET =... atat !?
Am fost putin plecat si ti-am promis (PM) ca-ti raspund .
Nu , nu ma'' prinzi acasa'' _ sunt cu sapa = trebuie sa manance si gura mea o paine .
nae

Mesajde nae » 23 Noi 2013, 21:50

POLUAREA = ?????
Parerea mea , simpla :
-eliminarea poluarii se face cu BANI :

-WC/fosa septica___ fata de latrina din ''fundul '' curtii,
-energie verde,
-distrugerea/conservarea deseurilor,
-Protan-firma ...
-impaduriri , bla-bla-bla .

- BANII se fac cu POLUARE .

Mi-as dori sa gresesc ; adevarul doare +se accepta greu = nasol .
nae

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE