gigibecalul scrie:...prietene....ce faci, mă descrii pe mine?...în afară de botcile de salvare nu ai greșit nimic!...
M-a excitat nervos topicul asta deschis de Mircea. Eu doar ma spovedesc.
gigibecalul scrie:...prietene....ce faci, mă descrii pe mine?...în afară de botcile de salvare nu ai greșit nimic!...
Ioan Guist scrie:.Esecul si blocajul vin cand ne incredem prea mult in noi.
redoo scrie:Fix azi am de facut ceva si nu prea stiu cum....am unificat un nucleu cu un stup ramas fara matca. Noua matca a ouat pe doua rame sa impresioneze. O rama am traso in afar cuibului ca eclozase puietul,dar a mai ramas una pe care a continuat sa oua si e fix in mijloc,dar nu are miere deloc pe ea.cum scot rama de acolo daca sa strans ghemul?
IGNITE scrie:ai cheltuit puţin. alţii se duc la băute! o viaţă întreagă.
era o vorbă: decât mult şi prost, mai bine puţin şi ... prost. e mai rentabil decât mult şi prost.uite şi rentabilitatea!
trebuie evidenţiată şi partea bună a lucrurilor. decât să cheltuim pe tot felul de tâmpenii o grămadă de bani...mai bine aşa (o treime...păi ce e domnule aia o treime? mai nimic).
soţiile să se mulţumească cu faptul că facem ceva, da? şi că nu mai facem şi altele, da?acu...că nu iese...e altă problemă. dacă nu te scremi niţel...nu iese. în primii ani...nimeni nu poate avea pretenţii la rezultate.
e simplu să ni se scoată ochii, dar nu orice iniţiativă aduce câştig sau satisfacţie din prima. ce ştie lumea?
şi eu...am fost luat la întrebări. mi s-a spus: iar bagi banii în cutii, dar pe nu ştiu ce dracu...nu dai! ia...cât ai băgat anul ăsta (primul an - în care, oricum ai da-o nu ai profit, sigur eşti pe minus) şi cât ai scos mă? ă? ia zi! te mănâncă în...păi să spui tu cine cheltuie banii aiurea! aici sunt banii...în cutiile astea! ş.a.m.d. geloase, ividioase pe albine...e ca şi cu maşina.
concluzie: nu e vorba despre cât cheltuim ...ci e vorba de mania controlului. dacă le luăm la întrebări...ele cum fac? aşa trebuie să facem şi noi!
Mircea_63 scrie:
Sper ca ai simtul umorului la tine si nu o interpretezi ca referitoare la persoana ta.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori