Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cum e bine sa procedez

Mesajde andrei_calinescu » 14 Sep 2014, 22:23

"Se poate avea incredere , in ce se ofera , exista riscuri."

Riscul maxim este loca americana, la vremea asta in majoritatea familiilor mai exista putin puiet, ori boala este a puietului.
Plus ca nu stii ce calitate au matcile - caci supraqfetele de puiet sunt mici.
andrei_calinescu

Mesajde tonyst » 14 Sep 2014, 22:50

andrei_calinescu scrie:"Se poate avea incredere , in ce se ofera , exista riscuri."

Riscul maxim este loca americana, la vremea asta in majoritatea familiilor mai exista putin puiet, ori boala este a puietului.

multumesc. mai intervine si iarna , probleme cu hrana si cu frigul probabil , dau de gandit . Dar ceva trebuie facut ....
tonyst

Mesajde Adrian Galofteanu » 15 Sep 2014, 05:24

tonyst scrie:multumesc. mai intervine si iarna , probleme cu hrana si cu frigul probabil , dau de gandit . Dar ceva trebuie facut ....

Eu am vandut unui client cativa roi. Pentru ca omul este incepator si roii....,ca roii - nu ai toate datele certe desprei ei, pentru a fi toata lumea multumita am facut astfel:

Am batut palma la pret, i-am facut un calcul cu costurile care mai sunt cu ei pana in primavara(stimulentele si tratamentele-munca mea este bonus :) ) si..........am impartit riscurile.

El a platit inainte, cu plusurile de rigoare si eu la primavara va trebui sa ii dau roii.

Poate poti face si tu la fel.
"Stăpânirea tehnicii de creştere a mătcilor este tot atât de importantă pentru biologul institutului de cercetări ca şi pentru amator şi pentru crescătorul profesionist"

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde ignatov andrei » 15 Sep 2014, 10:09

tonyst scrie:
andrei_calinescu scrie:"Se poate avea incredere , in ce se ofera , exista riscuri."

multumesc. mai intervine si iarna , probleme cu hrana si cu frigul probabil , dau de gandit . Dar ceva trebuie facut ....

Pai... vopsesti lazile... stai, mai citesti despre albine... stai, mai cauti sa inchegi ceva prietenii... stai, adica... stai linistit pana la primavara !!!
ignatov andrei

Mesajde tonyst » 15 Sep 2014, 13:21

Intre Iasi sau Bacau , si Constanta , nu este o distanta asa mare , cu cine bat palma .
tonyst

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE