echo scrie:O parere:
crotalierea cu asa ceva poate fi acceptabila??
procurarea / executia unui asemenea marcator(e) la nivel de asociatie nu cred ca ar fi o problema..nu oxideaza
nu se curata
nu poate fi refolosit
foate fi vopsit deasupra, arsura se vede oricum
exista vre-un argument de natura tehnica / legala care ar respinge o asemenea marcare??
daca se aplica pe fund, in lateral, acest lucru ar elimina problemele legate de folosirea ME / MER dar si la 1/1 cu folosirea cuiburilor de schimb.
Ce ziceti?
echo scrie:Rata de marcare - 1 numar / 3 (5) min, (tanand cont ca schimbi ultimul numar la fiecare stup). O firma care face taieri cu plasma il poate executa imediat. Presupun ca Modigliani stie mai multe fiind in domeniu. ...
modigliani scrie:: de ce anume legea impune inlocuirea placutei/crotal la momentul pierderii valabilitatii acesteia ? Este o ineptie ! Am prezentat cateva variante in care acesta poate fi refolosit ( ca suport ) pentru alte cifre ..
echo scrie:(ex: anul acesta produc 100 roi, ii crotalizez, in primavara ii vand, distrug grotalii, fac alti 100 de roi, cer alti crotali (sper ca folosesc bine genul)
modigliani scrie:echo scrie:(ex: anul acesta produc 100 roi, ii crotalizez, in primavara ii vand, distrug grotalii, fac alti 100 de roi, cer alti crotali (sper ca folosesc bine genul)
gica scrie:... Recunosc ca am cam stricat o sedinta cu peste o suta de participanti.
Cam astea-s la sedinte unde in prezidiu sunt tovarasi cu munci de raspundere pe linie de partid.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 61 vizitatori