Opinia, parerea, spusele unui om de la tara, care stie sa dea cu sapa sau sa mulga vaca, trebuiesc ascultate si luat doar ce trebuie din context, care sa ne avantajeze pe noi Stuparii (Fraierii).
La noi e o vorba: stai de vorba si cu cel Citit si cu cel Prost, de orice nationalitate ar fi, ca poate unul dintre ei te ajuta, daca nu, ignora-l! Iar reprezentanul o dezvolta, pentru ca suntem condusi de FILOSOFI, care considera ca sapa e FITNESS si culmea e ca in Romania se si mananca bine seara dupa acest sport.
Ce am inteles din ce scrie akmm este ca acel domn a terminat studiile pe vechiul regim, adica: ori suntem sclavi ori suntem sclavi, din doua una.
Ei domnilor nu este asa! Acest sport- polenizare se cheama SERVIICII aduse in folosul comunitatii si trebuiesc PLATITE sau COMPENSATE. Cum? Prin plata CASH sau prin SCUTIRE DE LA IMPOZITE sau SUBVENTIE PE FAMILIA DE ALBINE, ca la OAIE.
Comparatie:
OAIA, daca ploua ii spala lana, si tot merge la MULS. In coliba faci BALMOS LA O GURA DE HORINCA si daca ai baterii la radio asculti si actualitatile.
Vreti sa va spun ce face Stuparul cand ploua !? PLANGE!! si se gandeste ca trebuie sa mai astepte UN AN sa infloreasca salcamul (culesul principal in ROMANIA).
Stapanul OILOR e in "Guvern", ma rog
Angajatul (sa nu-i zic cioban, ca el duce GREUL) e cu oile la pasunat.
Stuparul e in camp sa-si supravegeze investitia si sa pastreze coeziunea familiilor de albine,in scopul polenizarii plantelor. '' si nu cere 2000E pe luna pt cazare, chiar daca renunta la room service''
DEX: COEZIÚNE, coeziuni, s. f. 1. Proprietate a elementelor constitutive ale substanțelor solide, lichide și gazoase de a se menține unite, datorită forțelor care se exercită între atomii sau între moleculele lor. 2. Fig. Legătură internă strânsă. [Pr.: -zi-u-] – Din fr. cohésion.
Oaia nu are nevoie de asa ceva.Daca pleaca una dupa pastor, pleaca toate! Asta e nativ oii.
Deci in Concluzie: ALBINA nu-i oaie de muls si nici stuparii Fraieri!
Imi vine sa plang ca nu am fost prezent la bucale, fix ca dupa domn Gica si productia din 2010 si 2012, si nu mint.
As merge si eu la pescuit de rechini la ocean. Dar tre sa fac ceva rame...sa merg dupa iasca...hai mai ca daca numar din cate foi se face placinta n-o mai mananc! upss
Semnez.
Unu'