viorel_v2000 scrie:O intrebare pentru cei ce au predat miere in august-inceputul lui septembrie la Dobre si Fii (Tremont)
Sunt intarzieri mai mult de 30 zile la plata?
Si daca da, care este perioada de timp de intarziere?
peterneamt scrie:viorel_v2000 scrie:O intrebare pentru cei ce au predat miere in august-inceputul lui septembrie la Dobre si Fii (Tremont)
După 69 de zile de la data predării mierii şi mai multe telefoane cu rugăminţi.....mi-a fost virată şi ultima tranşe din cele trei.
peterneamt scrie:viorel_v2000 scrie:O intrebare pentru cei ce au predat miere in august-inceputul lui septembrie la Dobre si Fii (Tremont)
După 69 de zile de la data predării mierii şi mai multe telefoane cu rugăminţi.....mi-a fost virată şi ultima tranşe din cele trei.
Closcutz scrie:Cat v-a dat pe poliflora( mai bine zis FLS)?
TDI scrie:peterneamt scrie:viorel_v2000 scrie:O intrebare pentru cei ce au predat miere in august-inceputul lui septembrie la Dobre si Fii (Tremont)
La anul tot lor o sa le furnizati mierea?
TDI scrie:peterneamt scrie:viorel_v2000 scrie:O intrebare pentru cei ce au predat miere in august-inceputul lui septembrie la Dobre si Fii (Tremont)
La anul tot lor o sa le furnizati mierea?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 80 vizitatori