paul scrie:LE 2 ... lucky5 strike, in ce carte ai citit treaba cu femeia care atunci cand iubeste cu adevarat este muuult peste barbat ???
Dragos2006 scrie:Eu anul acesta m-am simtit r;ealizat din apicultura deoarece e primul an in care nu am avut nici un stres cu albinele . Inainte eram cu inima la gura , cantare , mutari , noroi , stres , probleme . In schimb anul acesta am mers in pastoral ca in vacanta , am stat si am admirat albina . Si uite ca si fara stres am facut si roi si miere.
Așa consider eu ca esti realizat in apicultura , cand stupina functioneaza de la sine iar tu te bucuri de viata printre albine.
eduard.rotaru scrie:Implicare la maxim, seriozitate, management riguros si in maxim 4 ani totul merge de la sine.
Molluc scrie:Intrebare foarte simpla, dupa cati ani de munca si de eforturi domnule Dragos, chear sunt curios ati realizat asta? Cu stima.
Mircea_63 scrie:
In viata cotidiana se vehiculeaza un astfel de concept in privinta vietii de familie: nu te mai duci cu o floare, n-o mai pupi, nicio atentie, complimente etc nimic din anii de inceput, pe motiv ca acuma nu mai conteaza. Merge de la sine si eventual numai "caramida" mai functioneaza.
Gresit!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 42 vizitatori