Dragos2006 scrie:paul scrie: Asta ti-o spune unul care se pricepe la femei frumoase si la oameni destepti !![]()
Cat timp mergi cu microbuzul la locul de munca e bine sa te abtii de la asemenea comentarii , lauda de sine nu miroase a bine.
ignatov andrei scrie:Of Doamne....
Când te gândești ca multi n-au trecut încă de 50 de ani, ca n-au nici neveste "fotomodel" si vorbesc de " realizare din apicultura"....
Apicultorul adevărat este "realizat" fără "cărămizi" pana la75 de ani, iar femeia scapa de el doar daca se asunde intr-un maces...
MIHAI BALS scrie:Adi Hodis scrie:Donbazil scrie:Sal'tare!
...
Haideti sa fim mai intelegatori, sa-i felicitam pe cei care scot bani frumosi din apicultura - cu sudoarea fruntii - si totodata sa-i incurajam pe cei care inca n-au ajuns la rezultate multumitoare pentru ei.....Sfatul meu: primii 30 de ani sunt mai grei, apoi te obisnuiesti!.....
Sal'tare!
Donbazil
Sa traiesti nea Vasile,
Sintem intelegatori, cel putin eu unul !... felicitari tuturor palmasilor apiculturii, din partea mea.
Fireste ca ... fiecare cu ale lui. Numai ca pe topicul asta, colegu' Mihai B. vroia sa afle cine s-a realizat din apicultura. Asta pe vremea cand era suparat pe albine ca ... l-a pacalit si n-a iesit banii asa cum ar fi auzit, presupus, dorit, etc.
Subiectul disputat avea un secret ... realizarea era finalmente, iubirea nevestei, conditionata de "caramida" de bani pusa pe masa. Deci fara "caramida" ... vara nu-i ca iarna !.![]()
ps
Zice unu',
- Mah ! ... cel mai greu e sa faci primul milion de dolari, din apicultura.
Asa ca io, o sa incep driect cu al doilea.
bai frate,macar pe mine m-a tinut nevasta acasa!
NU m-a gonit la facut de caramizi!!!!!!!!!!!!!!!!
MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Ce inseamna "realizat", mai concret?
sa te ia nevasta seara in brate si sa te dezmierde cum stie ea,asta dupa ce tu ai pus caramida(de bani,din albine) pe masa!!!
@bio,
tati,tocmai asta am spus,ca esti singur acolo,faci niscavai bani si ca esti ca uscatura in padure(adica exceptie)!
Adi Hodis scrie:MIHAI BALS scrie:Adi Hodis scrie:Donbazil scrie:Sal'tare!
...
Haideti sa fim mai intelegatori, sa-i felicitam pe cei care scot bani frumosi din apicultura - cu sudoarea fruntii - si totodata sa-i incurajam pe cei care inca n-au ajuns la rezultate multumitoare pentru ei.....Sfatul meu: primii 30 de ani sunt mai grei, apoi te obisnuiesti!.....
Sal'tare!
Donbazil
Sa traiesti nea Vasile,
Sintem intelegatori, cel putin eu unul !... felicitari tuturor palmasilor apiculturii, din partea mea.
Fireste ca ... fiecare cu ale lui. Numai ca pe topicul asta, colegu' Mihai B. vroia sa afle cine s-a realizat din apicultura. Asta pe vremea cand era suparat pe albine ca ... l-a pacalit si n-a iesit banii asa cum ar fi auzit, presupus, dorit, etc.
Subiectul disputat avea un secret ... realizarea era finalmente, iubirea nevestei, conditionata de "caramida" de bani pusa pe masa. Deci fara "caramida" ... vara nu-i ca iarna !.![]()
baietii,daca tot imi stergeti din postari,nu puteti sa eliminati.... cauza(postarilor mele acide)!
ps
Zice unu',
- Mah ! ... cel mai greu e sa faci primul milion de dolari, din apicultura.
Asa ca io, o sa incep driect cu al doilea.
bai frate,macar pe mine m-a tinut nevasta acasa!
NU m-a gonit la facut de caramizi!!!!!!!!!!!!!!!!
Si pe mine a avrut sa ma tina acasa ( a mea, nu a ta ) dar crezi ca a avut pe cine ?.
MIHAI BALS scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Ce inseamna "realizat", mai concret?
sa te ia nevasta seara in brate si sa te dezmierde cum stie ea,asta dupa ce tu ai pus caramida(de bani,din albine) pe masa!!!
hai sa va spun 1 poveste:
(e vorba despre unde dai si unde crapa...lumea!)
-acum vreo 2-3 ani(daca memoria nu-mi joaca feste,trebuie sa fie undeva pe aici postarea),L5S,la ceas de seara,folosea,aproximativ,fraza de mai sus(cum ca...dupa 1 zi de munca la albine, obositoare,sotia stie sa-l dezmierde si sa-i ia oboseala...cam 90% cuvintele ce mi-au ramas intr-un neuron!) .
ori eu,tot la ceas de seara, la 1 intrebare a lui(cea de mai sus),am vrut sa fac ...un remember!
catalin.profiri scrie:Lipseste Bals, ca e cu pregatirile de nunta.
Bambucha scrie:Nasu mare, nasu mare...
baga mana-n buzunare...![]()
vor si lautarii o caramida...
sa-si faca si ei baza solida...![]()
fara numar!
lucky5strike scrie:Daca stau bine sa ma gandesc, "realizatul" (patronul) in apicultura trage la rame cot la cot cu ajutorul/angajatul.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori