Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Evidenta in stupina

Mesajde apimat » 08 Mai 2013, 10:02

si eu
Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii."
apimat

Mesajde m.gabor » 08 Mai 2013, 10:47

Vreau si eu te rog . Multumesc :!:
m.gabor

Mesajde costinelblagniceanu » 08 Mai 2013, 11:04

As dori si eu daca se poate.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 11:39

Am dat PM la toti cei interesati pana acum.
O zi frumoasa in continuare tuturor.
struan

Mesajde Beekeeping » 08 Mai 2013, 11:47

sincer softul are nu are nici o legatura cu o stupina, fara suparare
Beekeeping

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 11:56

Beekeeping scrie:sincer softul are nu are nici o legatura cu o stupina, fara suparare

Stiu ca asa pare, dar va asigur ca se poate adapta necesitatilor de evidenta ale unei stupine. Asta intrucat suporta customizarea interfetei, modificarea etichetelor de campuri, personalizarea campurilor, ascunderea lor, samd. Stiu ce spun, pentru ca lucrez cu el zilnic. O sa incerc in perioada urmatoare sa va arat softul customizat pentru stupina mea ca sa va convingeti de acest lucru.
Multumesc oricum pentru feedback, astept si altele.
struan

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 12:33

Va fac o propunere. Daca cineva dintre cei care si-au manifestat interesul se ofera voluntar, ma ofer sa il asist remote de la instalare si pana la customizare pe nevoile si tehnologia apicola pe care o foloseste. De preferat sa aiba macar 40 de stupi, cu cat mai multi cu atat mai bine, si cativa ani de experienta cu albinele. Si tot de preferat sa aiba experienta in utilizarea la nivel mediu a unui calculator cu Windows. Nu il costa decat timp. Toate astea cu conditia ca ulterior sa exprime o parere sincera aici.
Va salut cu respect.
struan

Mesajde pin » 08 Mai 2013, 13:01

Daca tot l-ai customizat tu nu se poate exporta astfel incat sa nu facem o munca de Sisif fiecare?
Eu sincer nici nu l-am descarcat deoarece am vazut ca e un CRM si folosesc deja un program free (in engleza e drept) luat de pe Google Play pentru Android deci pot sa notez si sa vizualizez oricand si oriunde deoarece e instalat pe telefon.
pin

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 13:11

pin scrie:Daca tot l-ai customizat tu nu se poate exporta astfel incat sa nu facem o munca de Sisif fiecare?
Eu sincer nici nu l-am descarcat deoarece am vazut ca e un CRM si folosesc deja un program free (in engleza e drept) luat de pe Google Play pentru Android deci pot sa notez si sa vizualizez oricand si oriunde deoarece e instalat pe telefon.

Ba se poate, dar am presupus ca nu toata lumea stie ce e un CRM sau ce inseamna un export/import de interfata.
Si oricum interfata mea va trebui modificata, e drept nu atat de mult ca din versiunea de baza.
Daca doresti, instaleaza soft-ul si iti trimit interfata.
Respect
struan

Mesajde jenica67 » 08 Mai 2013, 14:05

Trimitemi-l mie si fac eu instalarea si o sa iti spun o parere critica corecta.
jenica67

Mesajde danipowsoft » 08 Mai 2013, 15:57

si eu vad ca nu are nici o legatura cu stuparitul
danipowsoft

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 16:41

Ar putea interveni niste oameni care au tangenta cu IT-ul si sa dea niste explicatii mai pertinente de genul ce inseamna un CRM, ce inseamna un ERP, faptul ca nu exista un soft care sa se potriveasca la orice firma si ca soft-urile de genul asta sunt facute la modul general iar apoi se customizeaza in functie de cerintele clientului astfel incat sa respecte fluxurile lui de lucru si modelul lui de business? Sau macar sa confirme? Clientul poate activa pe diverse domenii de activitate fie el servicii, productie, comert samd, si totusi softul se poate ajusta pentru fiecare. S-ar parea ca nu prezint credibilitate cand va spun asta. Incep sa obosesc... In plus de asta explicatii de genul asta le dau pe bani. Acum am facut exceptie dat fiind o pasiune comuna pe care o avem, si anume apicultura. Timpul meu totusi e limitat.
Imi cer scuze daca cineva se simte ofensat. Nici eu nu le stiu pe toate.
Asta e. Rog admin-ul sa inchida topicul
struan

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 16:51

Toata discutia asta imi aduce aminte de o poveste in care unul din regii Frantei a adus cartoful din America, iar taranii nu voiau sa il cultive pentru ca li se parea ciudat, desi era oferit in mod gratuit. Ca sa ii determine totusi sa il cultive a pus soldatii sa pazeasca samanta. Atunci taranii au venit noaptea si l-au furat pentru ca ei credeau ca daca e pazit e valoros. Probabil ca daca softul oferit mai avea un fisier pe langa el care sa se numeasca ceva de genul crack.exe sau serial.txt cu si un readme in care erai invatat in limba rusa cum sa fentezi licentierea, nu mai apareau astfel de discutii. :))
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni iar persoanele de fata sunt excluse. Asta mi-a venit in minte. Sunt sigur ca printre dvs exista profesionisti in apicultura mult mai buni ca mine. De IT nici nu mai vorbesc pentru ca am vazut aici pe forum ingineri, programatori, samd. Am tot respectul pentru ei.
O zi frumoasa in continuare.
Ultima oară modificat de struan pe 08 Mai 2013, 17:00, modificat 1 dată în total.
struan

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 16:56

jenica67 scrie:Trimitemi-l mie si fac eu instalarea si o sa iti spun o parere critica corecta.

Dupa ce il instalezi, iti trimit interfata.
Respect
struan

Mesajde IGI » 08 Mai 2013, 18:26

Doresc si eu programul. Multumec.
IGI

Mesajde pin » 08 Mai 2013, 20:15

Nu te supara ca asa-i cu lenesul: "Muieti-s posmagii?"
Am descarcat programul si poate in weekend daca am timp il instalez pe calculatorul sotiei sa-l foloseasca ca CRM (sper ca e in romana ca in engleza se gasesc destule).
Daca esti dispus sa exporti customizarea facuta de tine cred ca te poate ajuta adminul s-o postezi pe topicul asta ca sunt multi amatori.
pin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE