Trantorul@ scrie:.... asa ca, cat suntem aici pe pamant niciodata nu-i prea tarziu sa incercam sa fim buni!
Eu ... incerc ! Numai ca, nu-mi prea iese !
Trantorul@ scrie:.... asa ca, cat suntem aici pe pamant niciodata nu-i prea tarziu sa incercam sa fim buni!
Trantorul@ scrie:paul scrie:...
Parca-mi vine sa-i dau dreptate mamei cand imi zice ... mai du-te mai baiete la vreun popa sa-ti citeasca !
....
Atat de buni suntem si asta meritam !!! La un moment dat culegem "ponoasele bunatatii noastre" .... asa ca, cat suntem aici pe pamant niciodata nu-i prea tarziu sa incercam sa fim buni!
Adi Hodis scrie:Trantorul@ scrie:paul scrie:...
Parca-mi vine sa-i dau dreptate mamei cand imi zice ... mai du-te mai baiete la vreun popa sa-ti citeasca !
....
Atat de buni suntem si asta meritam !!! La un moment dat culegem "ponoasele bunatatii noastre" .... asa ca, cat suntem aici pe pamant niciodata nu-i prea tarziu sa incercam sa fim buni!
Haideti domnilor, terminati cu d-astea ... n-are nimic a face bunatatea s-au rautatea omului cu patzania.
Asa s-a intamplat pentru ca stupii respectivi au avut foarte multe albine intr-un spatiu mic + caldura + ceva miere ... doar a explicat ... e logic.
Noi ceilalti care mutam de zeci de ori stupii, in tot felul de situatii ... de ce nu se sufoca ?.
Pare rau Paul ... cam scumpa lectia. De-acu' o sa le faci aerisiri, sint convins.
tuturicius scrie:Citesc multa apicultura si in limba engleza, asta incluzand si forumuri apicole, exact ca ale noastre. Pe cuvant daca am mai vazut pe undeva atatia filozofi si zgandaritori ca si la noi. Si vorbitoare de limba engleza sunt multe natii...
Ii mor omului cativa stupi si hop ca si-o si capata ... Exact de asta a si intrat el pe forum... Eu zic ca si Sfantul Patru daca ar mai umbla pe pamant si s-ar apuca de apicultura, daca ar muta stupii in conditii improprii i-ar muri albinele. Nu credeti ca doamne doamne are alte lucruri mai bune de facut decat sa-i de-a lui paul peste nas omorandu-i albinele???? Care pana la urma sunt si ele niste fiinte vii??? O fii paul mai rau de felul lui? Sa-i fie de bine, aici discutam teme apicole
Florin Dobre scrie:ignatov andrei scrie:Poate fi albina moarta la transport, scoasa afara si nenea propitaru sa fi observat abia acum!
Sau albina afectata la transport care nu capoteaza imediat.
mellis scrie:Salut Paul,
Imi pare rau de pierderea suferita. Stii cum e apicultura, cu bune si rele, mereu trebuie sa fi puternic sa indrepti greselile, sa te ridici din cenusa. Trebuie avuta mare grija cu pregatirea de mutare, de multe ori ne grabim sau suntem nevoiti dar trebuie facut planul cu o zi sau mai multe inainte.
Multa sanatate si putere, stiu ca poti..
Trantorul@ scrie:
Dupa fapta si rasplata!!! Cred ca ii destul de cunoscuta si adevarata ..... chiar daca rasplata vine mai tarziu cand nu te astepti !!!
Auzi pe cate unu altu ca in zi de Pasti , Craciun ... Duminici ..... mestaca prin stupi si se mira cand patesc cate ceva si se mai si intreaba ......
lucky5strike scrie:Nimic nu costa mai scump ca nestiinta...
paul scrie:Greseala mea ... le-am inghesuit pe cele care erau in format cuib + 2 sau 3 caturi pe ... cuib + 1 cat de 1/2 ( ca sa ma descurc la transport) !!!![]()
Florin Dobre scrie: Merem inainte.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 60 vizitatori