ce ati facut ma???ati mutat discutia aici pentru ca pe anunturi ,,se stricau preturile"?????

...si topicul meu acolo era tot un anunt apicol...,,cum sa aruncam cu banii"
anul 2012 este anul ,,rechinilor vanzatori"!!!auzi...dragos 2116..scoate investitia in 60 zile!!!!....voi nu stiti ce vorbiti ma!!!!
daca dragos 20116..este corect...sa ia un incepator cu zece stupi cumparati cu 5000ron anu asta ,si sa-i arate ca se poate!...si apoi incepatorul sa scrie aici...uite ce am facut si uite cum m-am umplut de bani dupa 60 de zile!!!..daca nu ia...sunt simple calcule pe hartie...sau la clape!!!!
de asemeni propun ca cei care au cumparat anu asta stupi pana in salcam...in august sa scrie aici..uite ce am luat..uite cat am dat...trag linie adun,scad si uite cat a ramas...abia il astept si pe
andrei calinescu sa faca socoteala asta!....auzi...morfologic seamana cu carnica..albina de munte....culege de la cires ca la salcam......si la noi e canceru dracu de frig..pomii albi de floare si albina mananca din stup!!!sa traiesti frantuzule...sa nu mi-o iei in nume de rau!!!
ar fi interesant cumparatorul sa spuna si vanzatorul forumist ..de unde i-a luat sa vedem care vanzator a dat tzeapa si care a avut marfa!!!..vad pe anunturi ca toti care au vandut sau au de vanzare numai familii cu matci 2011!!..daca ar avea gura saracele matci sa zica....sau plete sa se vada argintul de la tamplele lorrrr.............