Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Evidenta in stupina

Mesajde costi21 » 08 Mai 2013, 20:18

struan scrie:Hristos a-nviat!
As dori sa semnalez tuturor existenta unui program romanesc, care are si varianta gratuita si care se poate adapta la necesitatile de evidenta ale unei stupine, indiferent de tehnologia folosita. Personal il folosesc si sunt foarte multumit de el, mai ales ca nu ma costa. Daca moderatorii imi vor permite, si daca sunteti interesati va pot da si numele soft-ului, eventual mai multe detalii. Nu as dori sa se considere ca fac reclama.
Va salut cu respect.
costi21

Mesajde leaveu15 » 08 Mai 2013, 20:19

si eu sunt interesat. multumesc mult
leaveu15

Mesajde struan » 08 Mai 2013, 20:28

pin scrie:Nu te supara ca asa-i cu lenesul: "Muieti-s posmagii?"
Am descarcat programul si poate in weekend daca am timp il instalez pe calculatorul sotiei sa-l foloseasca ca CRM (sper ca e in romana ca in engleza se gasesc destule).
Daca esti dispus sa exporti customizarea facuta de tine cred ca te poate ajuta adminul s-o postezi pe topicul asta ca sunt multi amatori.

Customizarea mea e facuta pe sistemul meu de lucru si pentru tipul meu de stupi. Oricum interfata va trebui modificata de fiecare dupa necesitati. Nu e problema cu exportul. Singura mea rugaminte e ca cei care vor dori sa o importe dupa ce instaleaza programul sa se foloseasca de manual ca sa inteleaga cum functioneaza de fapt lucrurile. Nu am nici o indoiala ca aici sunt oameni foarte capabili si cu pregatire. Daca toti cei care doresc sa foloseasca programul vor cadea de comun de acord cu ceea ce vor ei sa contina, pot customiza o interfata pe care sa o foloseasca toata lumea. Daca ar fi un program dedicat doar pentru evidenta in stupina asa ar sta lucrurile. Asa, fiecare va avea libertatea sa particularizeze si sa foloseasca ce terminologie vrea in cadrul programului. Problema lor va fi doar de timp pentru ca acum suntem in plin sezon.
struan

Mesajde ADITZU » 08 Mai 2013, 21:47

Buna seara , sunt interest si doresc si eu programul multumesc anticipat
Multi bazaie precum albina , dar se mira ca nu iese miere
ADITZU

Mesajde codrut_sls » 09 Mai 2013, 10:52

struan scrie:Am dat PM la toti cei interesati pana acum.

vreau si eu
codrut_sls

Mesajde Razvan » 09 Mai 2013, 13:01

daca se poate trimite .... pe PM.
Multumesc anticipat
Omnia mea mecum porto
Razvan

Mesajde struan » 09 Mai 2013, 13:06

Razvan scrie:daca se poate trimite .... pe PM.
Multumesc anticipat

Diseara trimit la toti care se mai aduna.
O zi frumoasa in continuare
struan

Mesajde codrin br » 09 Mai 2013, 15:41

Va multumesc anticipat , daca puteti sa imi trimiteti si mie programul dumneavoastra si ulterior interfata dumneavoastra de lucru, bineinteles cu manualul de utilizare, cum specificati. Toate cele bune si astept.
Nu poți opri valurile, însă poți învăța să navighezi!
"De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfîșiem." - Mihai Eminescu
codrin br

Mesajde IGI » 09 Mai 2013, 16:38

Buna, am incercat azi sa descarc fisierele si am dat de asta, puteti va rog sa le puneti din nou. Multumesc anticipat.

"Fişierele pe care încerci să le accesezi nu se mai găsesc pe serverele Transfer.ro.

Versiunea Free a Transfer.ro stochează fişierele timp de 10 zile de la data upload-ului. Se pare ca cele 10 zile au trecut, atare, au fost şterse de pe serverele transfer.ro definitiv.
Pentru a intra în posesia fişierelor, îţi sugerăm să îl contactezi pe cel/cea care ţi le-a transferat si sa i le ceri din nou ."
IGI

Mesajde IGI » 09 Mai 2013, 19:41

Gata sa rezolvat. Multumesc frumos.
IGI

Mesajde struan » 09 Mai 2013, 20:15

IGI scrie:Gata sa rezolvat. Multumesc frumos.

Cu placere. Nu uitati sa folositi manualul.
O seara frumoasa in continuare.
struan

Mesajde Gonzo » 09 Mai 2013, 20:31

Salut! Ma intereseaza si pe mine programul. Multumesc anticipat!
Gonzo

Mesajde struan » 09 Mai 2013, 20:40

Am o rugaminte catre cei la care am trimis deja PM. Daca mai sunt persoane interesate, faceti forward la mesajul meu catre ele. Link-urile sunt valabile 10 zile incepand de ieri. Am rugamintea sa trimiteti tot PM la cei interesati. Nu doresc sa apara discutii. Cand va fi un numar suficient de persoane care au reusit sa instaleze, putem discuta apoi de interfata si customizari. Personal, voi mai raspunde la cereri si intrebari legate de program doar in seara aceasta aici pe forum, restul intrebarilor si cererilor le voi trata pe adresa furnizata in PM. Imi este mai usor sa administrez de acolo toate cerintele pe acest subiect. Nu imi plac publicitatea si nici discutiile in contradictoriu. Pe acest topic consider subiectul incheiat. Pe alte subiecte legate de apicultura si de aceasta frumoasa meserie voi discuta cu placere cu oricine aici pe forum, pentru ca in zona asta consider ca stiu suficient de mult cat sa imi dau seama de cat de mult nu stiu, mai ales ca sunt aici profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Consider ca esti profesionist intr-o meserie daca traiesti din ea. Nu e cazul la mine in ceea ce priveste apicultura.
Va multumesc pentru intelegere.
struan

Mesajde murarudumitru » 09 Mai 2013, 23:25

Ma intereseaza si pe mine programul. Multumesc anticipat
murarudumitru

Mesajde izavoianu » 10 Mai 2013, 08:52

As dori si eu acest program. Multumesc!
izavoianu

Mesajde maximotgv » 10 Mai 2013, 09:42

Doresc si eu programul si va multumesc anticipat!
maximotgv

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE