Marius Adrian scrie:Corect Alex, e timpul sa devin cu adevarat apicultor.
mircea_tm scrie:http://www.stiriagricole.ro/cum-a-reusit-un-tanar-apicultor-din-arges-sa-transforme-pasiunea-intr-o-afacere-de-succes-detine-peste-300-de-familii-de-albine-si-produce-6-sortimente-de-miere-33206.html
Donbazil scrie:Salut!
Face olteanu pe niznaiu' da noi, ai mai trecuti prin viata stim ca la 300 de strupi, daca numai asta faci - si o faci ca la carte - iese banu !....
Nu-mi veni mie draga colega din Bals cu povesti, c-o fi, c-o patzi.....
Cu 100 de stupi supravietuiesti, cu 200 traiesti omeneste si de la 250 in sus ai bani si de rezerva.....Io mai sus de 200 nu m-am dus, ca-s boshorog, betegos, puturos, betiv si m-am cam plictisit.....Plus ca ma ajuta nevasta ( ca la ea-i cardu' meu de pensie)....![]()
![]()
La trei sute de stupi faci productie si d'aia si d'aia si vinzi si iese banu'....Nu conteaza ce vinzi, ( Ce ma enerveaza asta, cica are "doar" 6 sortimente de miere), tu ca vanzator vinzi ce se cere, polen, propolis, ceara, roi, matci, lazi, seminte de plante melifere, puieti meliferi, pe dreaq ambalat frumos si cu funditza, etc - ca ai de unde si banu' se-aduna putin de ici, putin de colo....![]()
Ascultati la mosu: trageti tare cat puteti si nu va uitati in gura carcotasilor....Ei raman cu vorbele ( vant) si voi cu rezultatu' muncii voastre ( banu' )....Succes si nu va impiedicati de orice fleac....Ca-i mai bine bogat decat sarac!...
Sanatate!
ves.lucian.zabrani scrie:Mai Mihai , tu esti prietenul meu bun !!! Dar nea Vasile este fratele meu mai mare !!!
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:CINE SE SUPARA ... II TAIEM NASUL !!! Daca continua ... mai vedem noi ce mai taiem !!!
![]()
![]()
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Ala din ziar ie fomist .
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 47 vizitatori