Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: dati o parere ...

Mesajde paul » 03 Aug 2015, 22:35

ionut iasi scrie:Imi pare rau Paule sa aud asta ,asteptam vesti mai bune... :( si cred ca nimic nu e mai dureros decat sa iti vezi stupii terminati dar stii ..you must keep going no metter what..

LE :Cu ramele ,le poti descapaci cu furculita si bagate la curatat la altii.

Nu ma prea descurc cu ... engleza ! ;)
Intreb, ca, nu ma pricep ... puietul ala mort de 2 saptamani si foarte posibil sa-l prinda si a treia, nu poate fi focar de boala pentru familia in care-l bag la curatat ??? :o Astazi, albina moarta care era pe fundul stupilor mirosea groaznic ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 03 Aug 2015, 22:38

Când am patit ca tine, am curatat ramele de fagure si apoi am astupat gramada cu pamant. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 03 Aug 2015, 22:47

Florin Dobre scrie:Când am patit ca tine, am curatat ramele de fagure si apoi am astupat gramada cu pamant. :idea:

Multumesc Florin !
In cazul asta, o sa le dau la topit ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde gica.mosu » 03 Aug 2015, 23:10

Paule,daca era a doua zi,mai recuperai ceva din puiet...dar o solutie=unifica 1 roi cu ce albina ai intr-un st afectat si il duci pe vatra=acasa+stimulare si mai refaci ceva...Da la topit ce ai naspa=alta solutie-net :) .Pt toti colegi... cred ca pataniea lui Paul si nu numai a lui (multi patiti=tac) va fi o lectie pt multi dintre noi...AMSORI :!: :!: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE