Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Pastura

Mesajde Elis Achim » 08 Aug 2012, 18:42

Va rog spuneti-mi si mie ce este pastura cum se ,,procura'' si cum o deosebim (culoare, continut, etc) MULTUMESC :!:
,,Albina este una dintre cele mai intelepte insecte. Daca o respecti ea nu te va trada...'' (Johan Menos)
Elis Achim

Re: Pastura

Mesajde Dila Daniel » 08 Aug 2012, 18:48

Bun venit d.le Elis!
Pentru ca este prima dvs postare,am sa va rog(invit)sa va inarmati cu putina rabdare,si sa cautati in urma,atat in forumul acesta cat si in cel vechi,folosind motoarele de cautare interna,ceea ce s-a scris in legatura cu un subiect ce vreti sa il supuneti discutiei.In cazul de acum,pastura.
In mare,pastura este polen pus in celule si modificat chimic(un fel de fermentare)ce are loc in microclimatul stupului.
Se poate vedea usor,in general,mai ales in ramele marginase din apropierea ultimelor rame de puiet.
Culoarea o da culoarea polenului,iar consistenta este,ca o pasta mai uscata(nu mi-a venit la indemana alta comparatie)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Re: Pastura

Mesajde Elis Achim » 08 Aug 2012, 22:20

Multumesc D-le Daniel si pt indicatii si pt raspunsuri !!! Am sa iau aminte la spusele dvs .
,,Albina este una dintre cele mai intelepte insecte. Daca o respecti ea nu te va trada...'' (Johan Menos)
Elis Achim

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE