propun infiintarea unui sindicat al apicultorilor romani care sa ne reprezinte in litigiile pe care le avem cu autoritatile.
ce ziceti?
MyBees scrie:Mihai, cred ca exista ceva de genul asta. Romapis, parca...
Ioani scrie:Din ce-mi dau eu seama, Romapis nu are nici o treaba cu ideea de sindicat. Este o federatie la care sunt asociate mai multe asociatii si cooperative. Un sindicat are drept membri apicultori obisnuiti, nu persoane juridice neaparat. Nu cred sa existe un sindicat al apicultorilor in Romania in adevaratul sens al cuvantului. Un sindicat unde conducerea sa fie desemnata prin votul majoritatii membrilor ar putea fi necesar atat timp cat asociatiile nu-si fac inca treaba. Dar cine oare ar fi dispus sa infiinteze un astfel de sindicat fara a transforma aceata intr un mic bussines? Un sindicat unde liderii sa fie alesi prin vot de apicultorii de rand si sa poate fi dati jos imediat daca nu si fac treaba.... o idee buna dar poate putin realizabila.
MIHAI BALS scrie:propun infiintarea unui sindicat al apicultorilor romani care sa ne reprezinte in litigiile pe care le avem cu autoritatile.
ce ziceti?
ionsut scrie:http://stuparitul.3xforum.ro/post/5956/1/Sindicatul_Apicol_National/
si statutul
http://stuparitul.3xforum.ro/post/5956/ ... _National/
Oare mai are activitate? Nu s-a mai auzit nimic de el.
Dila Daniel scrie:cat priveste noi apicultorii,suntem buni de gura,dar cand este nevoie de unire,fiecare incepe sa se intrebe-eu ce castig MAINE daca se poate?
MIHAI BALS scrie:Ioani scrie:Din ce-mi dau eu seama, Romapis nu are nici o treaba cu ideea de sindicat. Este o federatie la care sunt asociate mai multe asociatii si cooperative. Un sindicat are drept membri apicultori obisnuiti, nu persoane juridice neaparat. Nu cred sa existe un sindicat al apicultorilor in Romania in adevaratul sens al cuvantului. Un sindicat unde conducerea sa fie desemnata prin votul majoritatii membrilor ar putea fi necesar atat timp cat asociatiile nu-si fac inca treaba. Dar cine oare ar fi dispus sa infiinteze un astfel de sindicat fara a transforma aceata intr un mic bussines? Un sindicat unde liderii sa fie alesi prin vot de apicultorii de rand si sa poate fi dati jos imediat daca nu si fac treaba.... o idee buna dar poate putin realizabila.
de obicei apicultorii sunt oameni un pic mai anormali.
daca erau normali nu se apucau de apicultura!
daca mergeti pe ideea asta, NICIODATA n-o sa aveti un sindicat adevarat.
cunosc oameni care ne pot reprezenta cu adevarat.
trebuie un inceput!
MIHAI BALS scrie:propun infiintarea unui sindicat al apicultorilor romani care sa ne reprezinte in litigiile pe care le avem cu autoritatile.
ce ziceti?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 41 vizitatori