Ca sa pot spune care stupar sa nascut astazi trebuie sa va spun pina va miezul nopti. Pe 25 decembrie 1810 deci cu 202 ani in urma pe vremea asta s-a nascut un titan al apiculturii mondiale L. L. Langstroth.Imi pare rau dl augustin sinteti pe locul doi pentru ca eu am urmat cursurile de apicultura.Dv ?
Gheorghta, ia intreaba pe forum cine e Romanescu si cine e Langstroth? Fac pariu ca 25% nu stiu ce e Langstroth. Si mai fac pariu ca Augustin habar nu are cine e Romanescu findca el nu a facut curs.
Odihneste-te in pace Gica! Odihneste-te in pace Kamy!
Dl iunicu , Va multumesc frumos ptr informatie.Nu,nu am stiut Augustin e feciorul lui Gica.D-zeu saa-l ierte a fost un mare caracter si un mare meserias.
Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa. Inteligenţa are limitele ei, pe când prostia, nu.
Vezi? Asta nu-mi place. Eu ma adresez ca unui prieten, cu pers I sing. si sunt luat cu, domnule. Imi cer scuze domnule Adita pentru tutuiala de mai devreme.
Odihneste-te in pace Gica! Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu scrie:Gheorghta, ia intreaba pe forum cine e Romanescu si cine e Langstroth? Fac pariu ca 25% nu stiu ce e Langstroth.
Iunicule , multumesc de cele scrise ;cand am nevoie de informatie il caut pe nea Gica (si pe altii ),Langstroth cine e ?, eu am DB nu ME . Nea Gica , mi-ai spus sa te sun in primavara (timol/canfor )...
Iunicule ,pe subiectul ''nea Gica '' pot sa fiu doar umil ;ma bucur cand colegii (acum tu )aduc vorba de dansul . Emoticonul trebuia sa arate ca sunt trist .
Ultima oară modificat de nae pe 26 Dec 2012, 22:45, modificat 1 dată în total.