Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

despre miere

Mesajde tudorrevnic » 29 Mar 2013, 08:40

552007_522242574485346_1100034984_n.jpg

Sper ca nu am postat aiurea.
tudorrevnic

Re: despre miere

Mesajde alin75 » 29 Mar 2013, 10:23

Buna dimineata! Trebuie ca unii sa munceasca (sa stea cu mierea prin butoaie) si apoi sa dea miere "marfa" pe mai nimic, iar altii sa astepte momentul sa profite. Oare "etc" o fi bine? Nu am vandut miere decat la cunoscuti, dar toti se strambau la inceput de pret si am incercat sa o dau pe mai nimic, sa-mi fac si eu o clientela. Ca apoi sa regret ca am vandut-o (de asa este la inceput), a venit seceta si a curs cu zahar... Ce am luat pe miere am dat pe zahar.
Dar stau si ma intreb cei care vand cantitati, oare de cate ori li s-a spus ca mierea nu este de calitate, si au dat-o pe alt pret (decat sperau ei).

P.S. si nu doar la miere avem parte de "etc"!
Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Re: despre miere

Mesajde FlorinBee » 29 Mar 2013, 11:03

La ultima, grand defne de la carrefour spectrul polinic este absent, adica nici macar nu a trecut pe langa vre-o planta :x Este decat zahar procesat de albine, poate nici macar procesat, decat zahar. Din cauza acestora isi pierde mierea credibilitatea in romania :oops:
Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja.
FlorinBee

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE