Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Suflator de albine

Mesajde sorin_horezu » 25 Apr 2013, 14:25

A folosit cineva suflator de albine electric. Cred ca e util la extractii, populare de nuclee de inperechere, roiuri, etc. Puteti sa imi spuneti daca merita investitia??? Atasez o poza cu echipamentul la care ma refer.
Fişiere ataşate
22508.jpg
Apicultura nu e balada populara sa se transmita prin viu grai ... pentru diversitate CITESTE O CARTE!!!
sorin_horezu

Re: Suflator de albine

Mesajde delorin I » 25 Apr 2013, 15:41

Care o fi diferenta fata de un aspirator in afara de forma? Si eu ma gandesc deja la unul si din ce spune Bunka nu ar fi chiar asa de greu de construit! Nu de alta dar am un aspirator cam nou ne folosit cu putere mica.....
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde cristi_vidican » 25 Apr 2013, 18:47

Ia legătura cu Marin din Serbia, el are unul asemănător și l-am văzut în unele din filmele lui.
Aici vezi cum funcționează ce ai propus tu
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde sorin_horezu » 26 Apr 2013, 08:27

Merci pt raspunsuri.
Apicultura nu e balada populara sa se transmita prin viu grai ... pentru diversitate CITESTE O CARTE!!!
sorin_horezu

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE