Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Proiect biblioteca apicola digitala

Mesajde struan » 07 Mai 2013, 15:21

Salut,
Dupa ce am rascolit internetul am gasit asa ceva : http://diybookscanner.eu/home.html. Intentia mea este ca in timp sa imi digitizez si sa convertesc biblioteca apicola in format ebook pentru tableta. Am convertit in format electronic Cresterea Matcilor de Ruttner, dar am avut un voluntar care s-a oferit sa o corecteze. As dori sa stiu daca sunteti interesati de un asemenea proiect, eventual sa facem o biblioteca electronica apicola pe baza de invitatie.
struan

Re: Proiect biblioteca apicola digitala

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Mai 2013, 22:09

interesat la ......................MAXIM :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde FlorinBee » 07 Mai 2013, 22:14

Exista deja o bibliografie apicola cu peste 1000 de volume, vre-o 700 in romana, dar nu stiu daca am voie sa pun linkul deoarece este de la alt forum :roll: .. La o cautare pe google cred ca se gaseste
Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja.
FlorinBee

Mesajde mircea » 07 Mai 2013, 22:16

Interesant......dar....!
Pe acest forum nu sunt incurajate lincurile sau proiectele care vizeaza incalcarea dreptului de autor.

Topic inchis !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE