Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

constatare

Mesajde ves.lucian.zabrani » 30 Iun 2011, 22:46

poate mi se pare mie de foame dar parca pe noul forum sa incarca paginile cam greu . si acasa si la serviciu . poate nu stiu eu ceva , poate calculatoarele nu sunt performante , nu stiu , dar astept alte pareri !!!!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Re: constatare

Mesajde gica » 01 Iul 2011, 08:12

Sunt zile si zile.Pe vechiul forum a fost o perioada cand rar mergea,asta ca sa nu zic ca nu mergea aproape deloc.
Cauze ca merge uneori mai greu sunt multe dar macar aici nu putem spune ca nu merge.
Persevereaza.
gica

Mesajde ADITZU » 01 Iul 2011, 09:51

asa mi se pare si mie paginile se incarca f.f.f. greu cate o data este nevoie si de a inchide paginile si pe urma redeschise :oops:
Multi bazaie precum albina , dar se mira ca nu iese miere
ADITZU

Mesajde Yojen » 11 Iul 2011, 14:53

mai rugineste si internetu :), eu cand dau clik pe o sectiune forum uneori se termina program si nu mai incarca pagina, dar foarte simplu apas stop si pe urma refresh, si gata
Când te duci să cauţi miere, trebuie să te aştepţi să fii înţepat de albine.
Yojen

Mesajde Adi Hodis » 11 Iul 2011, 15:51

Mie nu imi mai apar astfel de probleme ... pe vechiul forum erau destul de frecvent, intr-un timp ma innebunit :evil: .... dar acum merge brici ... ce bine !!! :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde cosmin_tanase82 » 12 Iul 2011, 11:13

Dupa ce am utilizat cateva saptamani noul forum am ajuns la concluzia ca depinde foarte mult si de unde esti conectat la internet. In unele locatii (acasa spre exemplu) nu am nici un fel de problema, site-urile se incarca rapid, fara erori. In schimb la birou uneori primesc si eroarea "500 Internal Server Error", in momentul in care accesez foarte rapid doua pagini una dupa alta iar prima dintre ele contine imagini care nu au apucat sa se incarce in pagina. Alteori accesez o pagina care nu vrea sa se incarce decat dupa foarte mult timp, insa asta se intampla tot numai de la birou, acasa neavand nici un fel de problema. Depinde foarte mult cred atat providerul de internet pe care il are fiecare cat si de legatura la internet a serverului pe care este gazduit noul forum.
cosmin_tanase82

Mesajde MyBees » 12 Iul 2011, 16:03

Siteul merge excelent, cel putin comparativ cu cel vechi. Cauza problemelor trebuie cautata la internetul pe care il avem, cel mai probabil venind de la viteza pentru extern. Forumul este gazduit pe servere din State si deci este nevoie de viteza buna la extern. Bineinteles ca o poza se incarca mai greu decat un text.
Personal aici as fi schimbat, avand in vedere ca traficul este preponderent din Romania, as fi ales servere din tara. Este insa si o chestiune de costuri, probabil. Noi excelam in a oferi servicii proaste la preturi mari...
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE