Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Buletinul de analiza a mierii

Mesajde lache » 14 Oct 2013, 13:01

Am vazut multe anunturi cu vinzarea de miere in care ofertantii specifica in mod expres ca are buletin/certificat de analize( parca asa ii zice...)
M-am interesat la DCV ce analize se fac si mi s-a raspuns ca sunt de 2 feluri: fizico-chimice si biologice.
Pentru comercializare la o institutie de alimentatie publica, de exemplu, care din cele 2 tipuri de analize este suficienta ? (DCV-ul mi-a confirmat ca pe buletinul/certificatul de analize fizico-chimice se specifica ,,bun de consum". Este suficient ?). Chiar nu ma pricep si nici nu stiu unde sa caut si de aceea am lansat acest topic. Multumesc anticipat !
lache

Re: Buletinul de analiza a mierii

Mesajde proapis13 » 14 Oct 2013, 19:36

Subiectul s-a dezbatut la adresa de mai jos
Problema e ca a aparut o noua ordonanta mai stufoasa decat cea de dinainte
Citeste-o si o sa te lamuresti ce si cum e cu analizele astea;eu unul m-am lasat...
viewtopic.php?f=28&t=3490&p=113421&hilit=analiza+mierii#p113217
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Re: Buletinul de analiza a mierii

Mesajde lache » 16 Oct 2013, 21:23

Nu am vazut de cind opereaza acea trista ordonanta. Stie cineva ?
lache

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE