Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Convorbiri între apicultorii de pretutindeni prin Zello

Mesajde Alexandru.Chisinau » 17 Ian 2015, 06:02

Vă salut stimați apicultori.

Mi-am procurat recent un tel. mobil ce are PTT și căutând online un răspuns privitor la ce e acet PTT am dat de programa Zello ce poate fi instalată în calculator, mobil ș.a. Discuția doresc să fie despre oportunitățile ce le oferă Zello și dezavantajele. Nu am înțeles încă totul cu privire la această programă dar ce am înțeles și am probat mi-a plăcut. Deci cine e șofer poate știe de radio conexiunea dintre șoferi prin dispozitive speciale ce costă ceva bani. Acum nu înțeleg încă bine cum dar putem avea conexiune de pe calculator, tel mobil cu d/e: șoferii ce au stație radio și cu oricine desigur are o stație radio sau Zello intalat în mobil, calculator. Deci acum se deschid noi uși, noi oportunități pentru toți oamenii. D/e: eu azi am ieșit pe un canal ce mi-a atras privirea și am discutat puțin (în engleză) cu americani, africani, armeni ș.a. Căutați informație cu privire la Zello căci este multă și o să găsiți mult mai explicit lămurit ce și cum funcționează decât vă pot eu detaila.
Nu știu dacă e cazul, dar cred că moderatorii forumului acestuia ar putea crea și modera un canal radio pe care să intre cine poate intră când poate și vorbește ce poate (și ce trebuie desigur). :)
Imaginați-vă doar așa o situație, vine culesul de salcâm, mii de albinari din țară pleacă la pastorală și au ocazia de a comunica în drum și la pastorală prin stație radio sau tel. mobil, calculator ș.a. Sau d/e mii de albinari din țară acum își verifică stupii și apar o sumedenie de întrebări la care trebuiesc răspunsuri urgente, dar ei sunt începători poate și nu au pe cine contacta, sau telefonează pe unul, altul și nimeni nu-l poate ajuta (știți cu e) dar vremea trece, albinele îngheață... iar dacă ar fi un canal apicol puternic atunci doar ar zi ce:
- Unu - unu, cum mă auziți? am următoarea nelămurire ... ajutați-mă vă rog cine poate cu un sfat.
- Doi - doi, vă auzim bine. Cred că în locul tău ași scoate ramele, și fiindcă sunt în pat rece le-și inversa și cât de urgent le-ași administra câte o turtă energetică.
Și tot așa... :) Eu peste 4 ore am de călătorit 7 ore din Chișinău în Suceava și ași fi dorit să comunic (online pe undele de radio) cu apicultorii români pe un canal românesc. Eu deja mi-am găsit ceva canale apicole (rusești) pe care navighez. Am văzut și un canal apicol destinat doar pentru comerț (cumpărare-vânzare) și multe altele interesante.
Dacă vi se pare o idee bună aveți ocazia să vă conectați.
Aici ceva informație utilă:
https://www.youtube.com/watch?v=sG2eQIsryK0

Un gând bun,
Alexandru
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE