Modelul de "bigudiu" sau cusca matci folosit de nea Marin(mmlm64) din Serbia.
Pareri?Se merita confectionarea lor? Avantaje/dezavantaje?
https://www.youtube.com/watch?v=57EbJXCKHrc
Closcutz scrie:Avantaj: multumirea sufleteasca de a folosi un lucru facut cu mainile tale. Dezavantaje : avand in vedere pretul bigudiurilor de plastic nu se justifica sa reinventezi ,,apa calda".
Closcutz scrie: multumirea sufleteasca de a folosi un lucru facut cu mainile tale
rihmond scrie:Producatori vreti as moara de foame??
DoarEu scrie:rihmond scrie:Producatori vreti as moara de foame??
Numai aia care doar pe hartie au calitate...si in realitate...niet.
Sanatace!!!
proapis13 scrie:Inca ceva,in cusca in care a fost introdusa o regina imperecheata...NICIODATA sa nu mai bagi alta...![]()
italianu scrie:proapis13 scrie:Inca ceva,in cusca in care a fost introdusa o regina imperecheata...NICIODATA sa nu mai bagi alta...![]()
Da' de ce ? Nu ai apa sa o speli?
italianu scrie:proapis13 scrie:Inca ceva,in cusca in care a fost introdusa o regina imperecheata...NICIODATA sa nu mai bagi alta...![]()
Da' de ce ? Nu ai apa sa o speli?
proapis13 scrie:DoarEu scrie:rihmond scrie:Producatori vreti as moara de foame??
Numai aia care doar pe hartie au calitate...si in realitate...niet.
Sanatace!!!
Cand vad asa ceva parca as face un pas inapoi in trecut...
Parerea mea,daca tot se gasesc de-a gata...de ce sa ma complic...???
Cand afirmi asa ceva inseamna ca ai folosit de la mai multi si nu esti multumit de calitate....![]()
-Am folosit de la mai multi...nu intotdeauna am fost multumit de calitate...unii au fost...dezastruosi...si...mereu ramaneam in pana de custi cand mi-era lumea mai draga...cum am stupina departe de producator...drumul in sine costa mai mult decat custile...
In cazul asta faci din sarma...se gaseste pe toate gardurile...si iesi mai ieftin...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 65 vizitatori