Vă salut!
Mă frământam eu ca și orice apicultor cum să-mi realizez mierea mai original și am zis că organizez eu o tragere la sorți din o suto de persoane și câștigătorului îi dau 100kg de miere poliflor.

Doar că participanții trebuiau să procure 1 kg de miere cu 100 lei moldovenești pe când mierea e la preț de 60lei pe piață. Și i-am împărtășit istoria unui prieten de al meu, el m-a susținut entuziasmat și am filmat noi video-uri în 3 limbi, am publicat mesajul de mai jos pe siteuri specializate în vânzări și pe bloguri dar ce a urmat vă scriu mai târziu.
Vă salut.
Procurând 1kg/miere poliflor cu 100lei vă oferim în dar un număr (bilet) cu care dacă doriți ve-ți participa la tragerea de sorți după ce se vând fix 100kg/miere (100 bilete). Câștigătorul tragerii la sorți câștigă 100kg de miere poliflor !

Loteria va avea loc prin siteul specializat random . com sâmbăta pe 6 februarie la ora 12:00 ziua lângă UNIC. Evenimentul va fi filmat și poștat online. Prezența nu e obligatorie. Câștigătorul va fi telefonat să vină să-și ia mierea.

Ce câștig pot avea eu în toată treaba aceasta? Nimic deosebit, doar îmi voi realiza mierea mea (200kg) la un preț mizer de 50lei/kg și cumva sper să-mi scot banii investiți. În schimb voi puteți câștiga direct de la producător 100kg de miere poliflor (completă) ce a trecut analiza în RM și UE. Cei de după hotare pot participa și ei ușor iar mierea va fi înmânată celor dragi din RM.

Sunt online aproape mereu. Cumpărați miere vouă și apropiaților voștri căci cu câte mai multe kg procurați cu cât mai multe șanse aveți să câștigați 100kg/miere. Scrieți, sunați aștept. Fiți sănătoși și mierea să nu vă lipsească niciodată de pe masă!
Atenție: dacă mierea se vinde mai repede extragerea biletului va avea loc mai devreme și participanții vor fi informați chiar pe acest anunț sau prin sms. Iar dacă cele 100 de kg nu se vând până pe 6 februarie eu îmi rezerv dreptul de a amâna cu maxim o lună extragerea sau de a echivala cantitatea premiului cu cantitatea vândută de miere, d/e: dacă 75kg se vor vinde atunci 75kg de miere va fi premiul, dacă 100kg se vând - premiul va fi de 100kg. Oricum voi aveți de câștigat mai mult ca mine.
Tragere la sorți a 100kg de miere poliflor
https://www.youtube.com/watch?v=y5y3-MTrU_E
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13